Executive search

Dux Nova richt zich op vernieuwing en is actief in werving en selectie binnen de bouwkolom. Wij bemiddelen kandidaten met ruime ervaring in bouwkunde, installatietechniek, real estate, energietechniek en civiele techniek. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in het bouwproces: van corporatie tot bouwbedrijf en van adviseur tot exploitatie maatschappij. Wij werken functiebreed, van techniek tot commercie en van financieel tot inkoop.   

Na onze kennismaking starten wij met een grondige inventarisatie van de te vervullen positie. Hierbij zijn we nieuwsgierig, stellen veel vragen en luisteren goed naar uw behoeftes. Zo kunnen we uw organisatie werkelijk begrijpen en inzicht krijgen in de markt of de omgeving waarin u werkt.

Na inventarisatie hebben wij het zoekprofiel scherp en maken wij een inschatting van de slagingskans en eventuele hindernissen zodat wij dit aan u terug kunnen geven. We maken een wervingsplan waarin te zien is wanneer welke acties worden uitgevoerd, maar ook wat hierin van u als opdrachtgever wordt verwacht.

Onze klanten geven ons terug dat we helder zijn in onze werkwijze en waarderen de duidelijke afspraken die gemaakt worden. We schetsen vooraf wat onze inspanningen zullen zijn, binnen duidelijke financiële kaders. Afspraken blijven afspraken, gedurende het hele traject. Open communicatie en vakmanschap zorgen uiteindelijk voor de kandidaat die u voor ogen hebt.

Sinds 2014 zijn Koen Vermulst en Jurgen Pauwels geaccrediteerd om metingen voor ACT uit te voeren, een innovatief psychometrisch instrument wat onderscheid maakt in onderbewuste en aangeleerde competenties. Wij meten individuen en teams, organisaties kunnen we met behulp van onze gelieerde partner Acting People analyseren. 

Vacatures

Dux Nova Kronenburgwerf 6c 4812 XR Breda, (076) 30 30 003, info@duxnova.nl, copyright

x