Missie en visie

Dux Nova heeft als missie het oplossen van carrière- en organisatievraagstukken, voor zowel opdrachtgevers als kandidaten die actief zijn in het werkveld van de gebouwde omgeving. We excelleren door goed te luisteren naar de verschillende behoeftes en ons netwerk te benutten. We zijn diepgeworteld in onze markten, handelen integer en hebben het vermogen duurzame relaties te bouwen tussen opdrachtgevers, kandidaten en onszelf.

"Toonaangevend zijn, vraagt motivatiekracht" is onze visie. We motiveren onze relaties om te vernieuwen, keuzes te maken en open te communiceren. Echt samenwerken om zo te zorgen voor de optimale search. Middels aangrenzend organisatieadvies stimuleren we de markt om anders naar instroom - doorstroom - uitstroom te kijken. Dit alles binnen een gemoedelijke sfeer die gebaseerd is op vertrouwen omdat we hier het best tot ons recht komen. 

Om missie en visie gestalte te geven, werken we vanuit 3 kerncompetenties: ‘gedrevenheid tonen’, ‘plezier uitstralen’ en ‘openstaan voor andere zienswijzen’.

Vacatures

Dux Nova Kronenburgwerf 6c 4812 XR Breda, (076) 30 30 003, info@duxnova.nl, copyright

x