De nieuwe leider

De Nieuwe Leider is het ontwikkelplatform van Dux Nova, hier motiveren we tot vernieuwing en transitie. We reiken nieuwe inzichten aan om zo met en van elkaar te leren. Samen tot nieuwe ideeën komen om zo extra relevant te zijn voor onze opdrachtgevers en (bemiddelde) kaniddaten. Het ontplooien van competenties op verschillende niveaus (individueel, team, organisatie) speelt een grote rol maar ook thema’s als vitaliteit, recruitmentstrategie, klantgerichtheid, leiderschapsontwikkeling en communicatiestijlen zullen de revue passeren.  

Dux Nova staat voor uitnodigend leiderschap door haar locatie beschikbaar te stellen en visie ten toon te spreiden. Gastvrij, opbouwend en coöperatief zijn termen die daarbij horen. We organiseren 2x per jaar een “nieuwe leider event” en staan 4x per jaar klaar om sessies op maat te organiseren. Nieuwsgierig geworden, dan horen we je graag!

Visualisatie De Nieuwe Leider

"Met een frisse blik het pad voor de toekomst van De Nieuwe Leider uitstippelen..."

EXCELLEREN EN MOTIVEREN

Sinds 2011 zijn we actief in executive search binnen bouw, vastgoed en infra.  Door goed te luisteren naar verschillende behoeftes en voortdurend ons netwerk te benutten, excelleren we in bemiddeling van directies, management en senior-specialisten binnen de bouwsector. We zijn diepgeworteld in onze markten, handelen integer en hebben het vermogen duurzame relaties te bouwen tussen opdrachtgevers, kandidaten en onszelf.

"Toonaangevend zijn, vraagt motivatiekracht" is onze visie. We motiveren onze relaties om te vernieuwen, keuzes te maken en open te communiceren. Echt samenwerken om zo te zorgen voor de optimale search. Middels aangrenzend organisatieadvies stimuleren we de markt om anders naar instroom - doorstroom - uitstroom te kijken. Dit alles binnen een gemoedelijke sfeer die gebaseerd is op vertrouwen omdat we hier het best tot ons recht komen.


De Nieuwe Leider in beeld 3: Verjaardagsdiner

De Nieuwe Leider in beeld 2: Koen Vermulst

De Nieuwe Leider in beeld 1: Jurgen Pauwels

Dux Nova Kronenburgwerf 6c 4812 XR Breda, (076) 30 30 003, info@duxnova.nl, copyright

x