menu

Executive coaching

Vanaf 2014 richten wij onszelf, zelfstandig en met gespecialiseerde partners, op executive coaching. Wij bieden ondersteuning op persoonlijk te groeien, in je huidige baan of direct nadat je een overstap gemaakt hebt.

In een kritische functie is het van groot belang dat u vanuit kracht acteert en de visie van uw organisatie op een authentieke wijze kunt uitdragen.

Er wordt veel gevraagd in uw rol als leidinggevende of professional. Om goed te functioneren is het belangrijk dat u in contact staat met uw innerlijke drijfveren.  Dagelijks heeft u te maken met complexe vraagstukken, creëren van draagvlak, interne en externe klanten, rendement etc. Bij het een ligt uw hart en gaat het praktisch vanzelf,  het ander kost u meer energie.  Alles draait om het vinden van de juiste balans!

In een op maat gemaakt traject kijken wij samen hoe we u volledig in kracht zetten.  We kijken gezamenlijk naar de competenties die daadwerkelijk van u zijn en energie geven, en welke competenties aangeleerd zijn en onder druk kunnen vervormen. Hiervoor maken wij gebruik van de unieke  ACT-metingen van My HBM Network. ACT staat voor Analytical Competence

Dux Nova executive coaching

Tool. Deze methode kijkt niet alleen naar het bewuste deel, maar benadert ook het onbewuste. Hiermee verkrijgen wij een compleet beeld van mensen wat wij vrij vertalen naar Human Being Management.

Wij zijn het klankbord en objectieve luisteraar die bij kunnen dragen aan nieuwe inzichten voor u als mens en daarmee dus bijdragen aan persoonlijke groei, als wel de zakelijke gesprekspartner die bij kan dragen om u verder te laten groeien in uw rol als leider of zelfsturende professional.