menu
NL EN

Executive Search adviesgesprek

Dux Nova excelleert in Executive Search en is specialist in de sectoren bouw, vastgoed en infra. Wij zijn zorgzame headhunters die zich maximaal inzetten om jouw vraagstuk op te lossen. Als specialist weten wij precies hoe deze branches opereren en hoe zij zich ontwikkelen. Met een planmatig, intensief en persoonlijk selectieproces zorgen wij ervoor dat wij onderscheidende kandidaten selecteren voor posities op management- en directieniveau. Kunnen wij je van dienst zijn?

Neem contact op

Zorgzame headhunters

Wij nemen de tijd om jouw specifieke behoeften te begrijpen en dit te vertalen naar een op maat gemaakt werving- & selectieproces. Onze Executive Search Consultants zijn nauw betrokken bij het hele proces, van eerste gesprek tot de aanstelling van de kandidaat. Hiermee zorgen wij voor de beste bemiddelingen voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

Waarom samenwerken met Dux Nova?

Dux Nova is opgericht in 2011 vanuit passie voor bemiddeling in het arbeidsproces. We doen dit op onze eigen(wijze) manier en vanuit de volle overtuiging dat deze nieuwe leiders een verschil maken binnen uw bedrijf.

Wij excelleren in executive search en hebben:

  • Een duidelijke focus en specialisme van executive search binnen bouw, vastgoed en infra
  • Een sterk netwerk van kandidaten en opdrachtgevers binnen de gebouwde omgeving dat we in de afgelopen 25 jaar zorgvuldig hebben opgebouwd
  • Een planmatig, intensief en persoonlijk werving- & selectieproces dat in ruim 90 procent van de opdrachten die we aannemen tot een passende kandidaat leidt!

Hulp nodig bij het invullen van een vacante positie op directie- of managementniveau? Plan een adviesgesprek in met één van onze collega’s.

Maak een afspraak met Dux Nova

Werkwijze Dux Nova executive search

Executive search adviesgesprek

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.