menu
NL EN

Projectontwikkelaars

executive search in bouw, vastgoed, infra

 • referenties

  Referenties

  Benieuwd naar onze samenwerkingen van de afgelopen jaren? Bekijk hier onze opdrachtgevers

  referenties
 • over ons

  Over ons

  Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Waar anderen stoppen gaan wij verder!

  over ons
 • vacatures

  Vacatures

  Overzicht van onze (ingevulde) vacatures voor directie, management, senior specialisten bij projectontwikkelaars

  vacatures

Samenwerken met projectontwikkelaars

Onze wortels zitten diep verankerd in de bouw- en vastgoedsector. In de afgelopen 25 jaar hebben we een solide netwerk opgebouwd in de wereld van projectontwikkeling. Opdrachtgevers lopen uiteen van ontwikkelende beleggers en gebiedsontwikkelaars tot (gedelegeerde) projectontwikkelaars en ontwikkelende bouwers. Met plezier zoeken en selecteren we kandidaten in verschillende stadia (van acquisitie en conceptontwikkeling tot technische uitontwikkeling en assetmanagement) op verschillende niveaus (directie, management, senior vastgoedprofessionals). Het professionele karakter en het commerciële gevoel van ontwikkelaars passen goed bij onze dienstverlening en cultuur. Ons netwerk is het sterkst in de Randstad en Brabant.

Wat zeggen anderen?

“Dux Nova als waardevolle sparringpartner”

Lees hier het volledige interview.

Robin Dijkgraaf / Algemeen Directeur - Eigenaar

“In Dux Nova heb ik een trusted advisor gevonden, eigenlijk een extra collega op afstand”

Lees hier het volledige interview.

Ingeborg de Jong / uitvoerend bestuurder - algemeen directeur

Over Ons

Het onderscheidend vermogen van Dux Nova is te vinden in onze duidelijke focus en specialisme van executive search binnen bouw, vastgoed en infra. We beschikken over een gedegen kennis van de vastgoedmarkt en zijn zelf actief aangesloten bij verschillende vastgoednetwerken. We beschikken over moderne recruitmenttechnieken en een goed onderhouden database van kandidaten. Functies waarin we afgelopen jaren succesvol hebben bemiddeld zijn onder andere Directeur Projectontwikkeling, Projectdirecteur, Ontwikkelingsmanager, Investment Manager, Verkoopmanager, Manager Gebiedsontwikkeling, CFO, Technisch Planontwikkelaar, Assetmanager, Conceptontwikkelaar, Manager Ontwikkeling, CFO, Manager Vastgoed, Manager Gebiedsontwikkeling, Datamarketeer Vastgoed, Vastgoedontwikkelaar.

Meer voorbeelden van samenwerkingen vind je op deze pagina. Ben je als kandidaat actief binnen deze sector en oriënteer je jezelf op een vervolgstap of ben je als werkgever op zoek naar versterking? Neem dan contact op met koen@duxnova.nl / 06 – 25091903 of jurgen@duxnova.nl / 06 – 55333303 of download onze brochure onderaan deze pagina en neem daarna contact met ons op.

leer ons kennen

Vacatures bij projectontwikkelaars

Nieuws & Blog

Appels met appels vergelijken

Hoe je het ook wendt of keert, we blijven allemaal mensen met onze eigen gedragingen, interpretaties en (voor)oordelen. Iedereen zet tijdens een sollicitatieprocedure zijn beste beentje voor, zal zijn of haar sterktes naar voren laten komen en zwakkere punten in de schaduw laten. Mensen blijven wat dat betreft lastig (goed) te voorspellen wezens – tenzij je sterk bekwaam bent in het beoordelen van menselijk gedrag.

Jammer genoeg biedt een wervingsprocedure geen garantie om een succesvolle hire. De gevreesde ‘mis-hire’, met alle gevolgen van dien, blijft voor veel managers een blijvend probleem. Het menselijke component in de procedure ligt hieraan grotendeels ten grondslag, maar ja, die kunnen we niet ‘uitschakelen’. Maar hoe dan verder? Met een gestructureerd en uniform wervingsproces sluit je zo veel mogelijk van de menselijke fouten uit.

14 maart 2024
lees meer
Inspireren en motiveren zit óók in de natuur van Dux Nova

Als specialist in bouw, vastgoed en infra wil Dux Nova niet alleen excelleren in Executive Search, maar haar opdrachtgevers ook motiveren en meehelpen bij het ontwikkelen van de markt. Met ditmaal het 12,5-jarig bestaan als aanleiding werd op donderdag 12 oktober 2023 de daad bij het woord gevoegd, met een geslaagd event op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout dat in het teken stond van de natuur.

31 oktober 2023
lees meer
Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.