menu
NL EN

Projectontwikkelaars

executive search in bouw, vastgoed, infra

 • referenties

  Referenties

  Benieuwd naar onze samenwerkingen van de afgelopen jaren? Bekijk hier onze opdrachtgevers

  referenties
 • over ons

  Over ons

  Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Waar anderen stoppen gaan wij verder!

  over ons
 • vacatures

  Vacatures

  Overzicht van onze (ingevulde) vacatures voor directie, management, senior specialisten bij projectontwikkelaars

  vacatures

Samenwerken met projectontwikkelaars

Onze wortels zitten diep verankerd in de bouw- en vastgoedsector. In de afgelopen 25 jaar hebben we een solide netwerk opgebouwd in de wereld van projectontwikkeling. Opdrachtgevers lopen uiteen van ontwikkelende beleggers en gebiedsontwikkelaars tot (gedelegeerde) projectontwikkelaars en ontwikkelende bouwers. Met plezier zoeken en selecteren we kandidaten in verschillende stadia (van acquisitie en conceptontwikkeling tot technische uitontwikkeling en assetmanagement) op verschillende niveaus (directie, management, senior vastgoedprofessionals). Het professionele karakter en het commerciële gevoel van ontwikkelaars passen goed bij onze dienstverlening en cultuur. Ons netwerk is het sterkst in de Randstad en Brabant.

Wat zeggen anderen?

“Dux Nova als waardevolle sparringpartner”

Lees hier het volledige interview.

Robin Dijkgraaf / Algemeen Directeur - Eigenaar

“In Dux Nova heb ik een trusted advisor gevonden, eigenlijk een extra collega op afstand”

Lees hier het volledige interview.

Ingeborg de Jong / uitvoerend bestuurder - algemeen directeur

Over Ons

Het onderscheidend vermogen van Dux Nova is te vinden in onze duidelijke focus en specialisme van executive search binnen bouw, vastgoed en infra. We beschikken over een gedegen kennis van de vastgoedmarkt en zijn zelf actief aangesloten bij verschillende vastgoednetwerken. We beschikken over moderne recruitmenttechnieken en een goed onderhouden database van kandidaten. Functies waarin we afgelopen jaren succesvol hebben bemiddeld zijn onder andere Directeur Projectontwikkeling, Projectdirecteur, Ontwikkelingsmanager, Investment Manager, Verkoopmanager, Manager Gebiedsontwikkeling, CFO, Technisch Planontwikkelaar, Assetmanager, Conceptontwikkelaar, Manager Ontwikkeling, CFO, Manager Vastgoed, Manager Gebiedsontwikkeling, Datamarketeer Vastgoed, Vastgoedontwikkelaar.

Meer voorbeelden van samenwerkingen vind je op deze pagina. Ben je als kandidaat actief binnen deze sector en oriënteer je jezelf op een vervolgstap of ben je als werkgever op zoek naar versterking? Neem dan contact op met koen@duxnova.nl / 06 – 25091903 of jurgen@duxnova.nl / 06 – 55333303 of download onze brochure onderaan deze pagina en neem daarna contact met ons op.

leer ons kennen

Vacatures bij projectontwikkelaars

Nieuws & Blog

2022 IN SUMMA: HOOGSPANNING OP DE ARBEIDSMARKT

ONDERNEMERSREIS IN MOOIE VERHALEN

In 2022 keken we terug op ons 10-jarig bestaan het jaar ervoor. Dat jubileumjaar hadden we geïllustreerd met een boekwerkje vol interviews, columns, scorelijstjes, etc. Het was een leuk cadeau om te geven, en het was minstens zo tof om actief betrokken te zijn bij het creatieproces. We herbeleefden onze ondernemersreis en lieten mooie verhalen optekenen. Dat gevoel wilden we vasthouden in 2022. Daarom maakten we twee interviews én organiseerden we een rondetafelgesprek omtrent de arbeidsmarkt van projectontwikkeling. Het leverde interessante inzichten op, die we in de loop van het jaar deelden met de markt.

17 april 2023
lees meer
Interview Peter van den Hoogen: ‘ENERGIE GEVEN EN ONTVANGEN’

‘Ik geniet van elke dag dat ik mag werken.’ Peter van den Hoogen, bijna 67 jaar, wil nog niet met pensioen. Met Dux Nova bespreekt hij zijn mogelijkheden. Lister Buildings, een jonge, dynamische en innovatieve scale-up, blijkt iemand te zoeken met ervaring. ‘Die kans heb ik gepakt!’

17 januari 2023
lees meer
Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.