menu
NL EN

Werken bij

Dux Nova, executive search in bouw, vastgoed, infra

 • over ons

  Over ons

  Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Waar anderen stoppen gaan wij verder!

  over ons
 • vacatures

  Vacatures

  Overzicht van onze (ingevulde) vacatures voor directie, management, senior specialisten in bouw, vastgoed, infra

  vacatures
 • referenties

  Referenties

  Benieuwd naar onze samenwerkingen van de afgelopen jaren? Bekijk hier onze opdrachtgevers

  referenties

Dux Nova

Dux Nova is opgericht in 2011 vanuit passie voor bemiddeling in het arbeidsproces. Het samenbrengen van onderscheidende kandidaten en opdrachtgevers in de bouwsector is de drijver van onze business. Op topniveau; directie, management en senior specialisten (80K+). We doen dit op onze eigen manier en vanuit de volle overtuiging dat deze nieuwe leiders een verschil maken. Onze wortels zitten diep verankerd in de bouw-, vastgoed- en infrasector als gevolg van onze ruime ervaring en onze tomeloze inzet om te zoeken naar die ene unieke kandidaat.

Dux Nova excelleert in Executive Search en is specialist in bouw, vastgoed, infra. Ons selectieproces is planmatig, intensief en persoonlijk. Voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Dux Nova doet meer! Wij stoppen niet na de bemiddeling maar bieden de mogelijkheid om structureel te blijven bouwen; kandidaten aan hun loopbaan en opdrachtgevers aan de toekomst van hun bedrijf.

Daarnaast motiveert Dux Nova om anders te denken in dit proces. Wij zien het als onze taak om te inspireren en te prikkelen met nieuwe ontwikkelingen. Dit is een gezamenlijke reis die wij vanuit onze kennis & expertise zullen leiden.

Over Ons

Vanaf 2011 bouwen we met plezier aan ons bureau waar op dit moment 5 mensen werken. Gedreven om positief op te vallen in de markt, met lef om optimale resultaten te bereiken. Wij vinden het belangrijk om het goed te hebben met elkaar, vrijheid en verantwoordelijk gaan bij Dux Nova hand in hand met als doel (werk)geluk te realiseren. Wij zijn een hecht team wat voor elkaar klaar staat, we werken vanuit een (gezellig en ruim opgezet) historisch pand aan mooie opdrachten. We lunchen samen in het bedrijfsrestaurant van Inspirium Breda waar ons kantoor onderdeel van uit maakt. We hebben een sloep van de zaak die we inzetten voor activiteiten met relaties maar waar ook medewerkers gebruik van kunnen maken.

Dux Nova wil gestaag blijven groeien, zin om eens kennis te maken met ons? Neem dan contact op met koen@duxnova.nl / 06 – 25091903 of jurgen@duxnova.nl / 06 – 55333303 of download onze brochure onderaan deze pagina en neem daarna contact met ons op.

leer ons kennen

Wat zeggen anderen?

“Dux Nova als waardevolle sparringpartner”

Lees hier het volledige interview.

Robin Dijkgraaf / Algemeen Directeur - Eigenaar

“Dux Nova zorgt met vertrouwen dat ik in het search proces vol gezien word en dat de beeldvorming over mij 100% klopt”.

Lees hier het volledige interview.

Willem Thoen / Projectdirecteur TowerTen WTC bij Ballast Nedam

“In Dux Nova heb ik een trusted advisor gevonden, eigenlijk een extra collega op afstand”

Lees hier het volledige interview.

Ingeborg de Jong / uitvoerend bestuurder - algemeen directeur

“Dux Nova is een innovatieve, ietwat eigenwijze en proactieve samenwerkingspartner; Ze spreken iedere taal, die van een bestuurder tot een kandidaat. Het team van Dux Nova heeft lef in de positieve zin van het woord. Ze durven anders te zijn en denken en dit trekt gelijkgestemden aan in de vorm van opdrachtgevers en kandidaten. Dux Nova is een no-nonsense club” Lees hier het volledige interview.

Pierre Hobbelen / Directeur-bestuurder

“Dux Nova is een partner die kennis en ervaring heeft in de bouwsector, een specialist. Een headhunter specifiek voor de bouwsector was er niet echt, maar heb ik in Dux Nova gevonden.” Lees hier het volledige interview.

 

 

Huberto van der Schuit / CFO - bestuurder

Vacatures waar wij in bemiddelen

Nieuws & Blog

2022 IN SUMMA: HOOGSPANNING OP DE ARBEIDSMARKT

ONDERNEMERSREIS IN MOOIE VERHALEN

In 2022 keken we terug op ons 10-jarig bestaan het jaar ervoor. Dat jubileumjaar hadden we geïllustreerd met een boekwerkje vol interviews, columns, scorelijstjes, etc. Het was een leuk cadeau om te geven, en het was minstens zo tof om actief betrokken te zijn bij het creatieproces. We herbeleefden onze ondernemersreis en lieten mooie verhalen optekenen. Dat gevoel wilden we vasthouden in 2022. Daarom maakten we twee interviews én organiseerden we een rondetafelgesprek omtrent de arbeidsmarkt van projectontwikkeling. Het leverde interessante inzichten op, die we in de loop van het jaar deelden met de markt.

17 april 2023
lees meer
JOLANDA VAN MALSEN PARTNER BIJ DUX NOVA

We zijn blij dat we kunnen delen dat vanaf 2023 Jolanda is toegetreden als partner bij Dux Nova. Een prettige en succesvolle periode van samenwerken sinds 2021 wordt op deze manier omgezet naar een wenselijke verbondenheid richting de toekomst!

13 april 2023
lees meer
Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.