menu
NL EN

WERKEN BIJ DUX NOVA

executive search in bouw, vastgoed, infra

 • over ons

  Over ons

  Wat doen we anders? Wij zijn geen doorsnee arbeidsbemiddelaar, wij zijn zorgzame headhunters met focus en ambitie.

  over ons
 • toekomst

  Toekomst

  Al ruim 12,5 jaar bouwen we met plezier aan ons bureau. Gedreven om positief op te vallen in de markt, met lef om mooie resultaten te bereiken.

  toekomst
 • vacatures

  Vacatures

  Dux Nova wil kwalitatief groeien en heeft de ambitie om in 2028 marktleider te zijn in onze niche. Interesse om mee te groeien? Openstaande vacatures vind je hieronder.

  vacatures

Wat doen we anders?

Wat leuk dat je onze ‘werken bij pagina’ bezoekt! We proberen je hier een indruk te geven van onze dienstverlening en onze cultuur. Wij zijn geen doorsnee arbeidsbemiddelaar, wij zijn zorgzame headhunters met focus en ambitie. Wij hebben lol in ons werk en proberen iedere dag te groeien, zowel zakelijk als persoonlijk.

Excelleren in executive search, dáárom kies je voor een carrière bij Dux Nova. Met focus, kritisch vermogen en overtuigingskracht vervullen wij sinds 2011 de mooiste senior professional-, management- en directieposities bij opdrachtgevers in bouw, vastgoed en infra. Wij motiveren klant en kandidaat om verder vooruit te denken, buiten gebaande paden te treden.

Wij analyseren een vacature, doorgronden de achterliggende vraag en zijn oprecht nieuwsgierig naar beweegredenen. Dan pas besluiten we of we een opdracht aannemen. Wij zullen nooit zomaar ‘proberen’ een vacature te vervullen. Wij leggen onze ziel en zaligheid in elke procedure, maar alleen als we overtuigd zijn van een positieve uitkomst. En dat levert resultaat – ruim 90% van de vacatures die wij behandelen, vervullen wij ook.

De leiders die wij werven, zijn essentieel voor de organisatie. Daarom weegt zo’n proces zwaar op onze opdrachtgever. Wij voelen de verantwoordelijkheid om vanuit onze expertise te helpen bouwen aan de toekomst. Wij werken graag voor sympathieke opdrachtgevers en onze relaties zijn doorgaans van lange duur.

Wat doen collega's bij Dux Nova nog meer...

“Met een jong gezin komt flexibiliteit goed van pas…”

Sinds de zomer van 2022 hebben wij een zoontje, en in het voorjaar van 2024 komt daar een tweede zoontje bij. Dat brengt natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee, maar dat heeft nooit geconflicteerd met het werk. Met het onderlinge vertrouwen en de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt, is er altijd een oplossing te vinden.

Paul Bertens / Recruitment Consultant

“Ik heb een uit de hand gelopen autohobby …”

Naast werk en ons gezin besteed ik veel tijd aan mijn grote passie: oldtimers! Ik geniet van de jacht naar klassieke pareltjes, missende onderdelen en unieke accessoires.

Jurgen Pauwels / Partner en mede oprichter

“Naast bemiddeling ook passie voor sport!”

Vanuit mijn studie Sporteconomie, een eerste baan in de sportsector en daarna een mooie wereldreis ben ik uiteindelijk via-via in de arbeidsbemiddeling gerold. In 2011 samen met Jurgen mijn eigen onderneming gestart. Naast een grote passie voor mijn vak mag ik genieten van ons gezin, reizen en sport. Ik geniet van het koersen op de wielrenfiets en speel graag een potje padel. Binnen Dux Nova vertaalt sport zich terug naar het partnership met Team Para Atletiek en het avondje NAC.

Koen Vermulst / Partner en mede oprichter

“Waar haal je de tijd vandaan?”

In 2022 deed ik een volledige IRONMAN en dit jaar liep ik o.a. de Jungfrau Marathon. Ik krijg regelmatig de vraag; waar haal je de tijd vandaan? Bij Dux Nova sturen we op output, je krijgt ruimte om zelf je tijd in te delen. Ik neem verantwoordelijkheid en maak tijd vrij voor het neerzetten van extreme sportprestaties.

Sander Tazelaar / Partner sinds 2018

Dat doen we samen!

Al ruim 12,5 jaar bouwen we met plezier aan ons bureau waar op dit moment 5 mensen werken. Gedreven om positief op te vallen in de markt, met lef om mooie resultaten te bereiken. Wij vinden het belangrijk om het goed te hebben met elkaar, vrijheid en verantwoordelijk gaan bij Dux Nova hand in hand met als doel (werk)geluk te realiseren. Wij zijn een hecht team wat voor elkaar klaar staat, we werken vanuit een (gezellig en ruim) historisch pand in Breda. We lunchen samen in het bedrijfsrestaurant van Inspirium waar ons kantoor onderdeel van uit maakt.

Dux Nova wil kwalitatief groeien naar een team van 8 tot 10 mensen. We hebben de ambitie om in 2028 marktleider te zijn in onze niche. Openstaande vacatures vind je hieronder. Zin om eens kennis te maken met ons? Neem dan contact op met Koen of Jurgen. Als je meer wilt weten over onze dienstverlening dan kun je onderaan deze pagina onze brochure downloaden.

leer ons kennen

Vacatures

Nieuws & Blog

Is de stap naar Hoofd Projectontwikkeling nog zo aantrekkelijk als voorheen?

Enige tijd geleden deelden wij een poll gericht op ontwikkelaars, waarmee we onder meer projectontwikkelaars, vastgoedontwikkelaars en ontwikkelingsmanagers bedoelen. Zij vertegenwoordigen voor ons een belangrijke doelgroep, over de afgelopen jaren hebben wij tientallen ontwikkelaars aan een nieuwe uitdaging geholpen. Om goed zicht te houden op de wensen van deze doelgroep, zowel in de huidige situatie als in de toekomst is het voor ons enorm waardevol om continu met hen in gesprek te blijven en ontwikkelingen in de markt nauw te volgen.

06 juni 2024
lees meer
RONDETAFELGESPREK FAMILIEBEDRIJVEN (DEEL 4/4): GOVERNANCE

"De ongeschreven wetten van de paplepel"
Familiebedrijven staan voor continuïteit en warm werkgeverschap. Voor stabiele normen en waarden die overgaan van generatie op generatie. Ze zijn per definitie traditioneel, maar investeren wel in de toekomst. Dux Nova werkt veel samen met familiebedrijven, die we voor de verandering samen aan tafel hebben gezet. Het werd een openhartig gesprek over de kracht van het DNA, én de verzuchting dat het eigenlijk verboden zou moeten worden…

18 mei 2024
lees meer
Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.