menu
NL EN

Nieuws & Blog

Dux Nova als waardevolle sparringpartner

Onze opdrachtgever Robin Dijkgraaf doet zijn verhaal en vertelt over de samenwerking met Dux Nova, interview door VG Visie.

04 juli 2022
lees meer
Heembouw en Thuisvester zijn World-class Workplaces 2022

Onze opdrachtgevers Heembouw en Thuisvester zijn in 2022 door Effectory uitgeroepen tot World-class Workplaces. Hier zijn wij als Dux Nova natuurlijk hartstikke trots op!

07 mei 2022
lees meer
BLOG: “DE PRACHTIGE COMPETENTIE DIE ZELFREFLECTIE HEET”

Ik houd er als headhunter van! Als kandidaten in alle openheid delen wat ze niet zo goed kunnen. Het vergroot niet alleen de geloofwaardigheid in algemene zin maar het onderstreept vaak de door hen benoemde positieve punten nog eens extra.

Het klinkt zo logisch, je kunt immers niet overal goed in zijn … “Iedere gek zijn gebrek” zei mijn oma vroeger altijd. En toch: sollicitanten proberen zoveel mogelijk competenties overeind te houden om op die manier een zo goed mogelijke indruk te maken.

21 februari 2022
lees meer
‘Leer je schaduwkanten kennen’

Hoe krijg je in korte tijd een eerlijk beeld van de persoon tegenover je?
Eduard Baas, analytisch therapeut en auteur van Human Being Management, ontwikkelde daarvoor de ACT-methode, een snelle en efficiënte manier om het coach- en leiderschapsprofiel van kandidaten scherp te stellen. In twaalf minuten spreken beeld en tekst het onderbewuste brein aan.

30 november 2021
lees meer
‘Een vitaal mens maakt echt het verschil’

Herre Zonderland, voormalig turner op internationaal niveau, kent als geen ander het belang van vitaliteit. Sinds 2009 deelt hij zijn inzichten met ‘breinwerkers’ die het beste uit zichzelf willen halen. ‘Wie op topniveau wil presteren, moet keihard trainen, maar ook keihard herstellen!’

16 oktober 2021
lees meer