menu
NL EN

Nieuws & Blog

ERVARING OF ZICHTBAARHEID?

Al een paar jaar volg ik met veel plezier invloedrijke recruiters! Jongens en meiden van eind twintig / begin dertig met een jaar of 8 tot 12 ervaring en in sommige gevallen bijna 100.000 volgers op LinkedIn. Ik vind hun bijdragen leuk en verfrissend, vaak worden er interessante onderwerpen tegen het licht gehouden. Het brengt het recruitmentvak verder wat mooi is om te zien. Wel vind ik het allemaal ‘veel’. Herhaaldelijk posten lijkt soms belangrijker dan inhoudelijke content aanleveren …

06 februari 2024
lees meer
Benaderd worden voor jouw droombaan

Hoi, ik ben Paul Bertens en ik ben actief als Sr. Recruitment Consultant bij Dux Nova. Ik ben verantwoordelijk voor de actieve benadering van kandidaten voor vacatures die wij behandelen. Het is goed mogelijk dat je mij al eens in je mailbox hebt gezien in de hoop jou aan je droombaan te helpen.  

02 december 2023
lees meer
Inspireren en motiveren zit óók in de natuur van Dux Nova

Als specialist in bouw, vastgoed en infra wil Dux Nova niet alleen excelleren in Executive Search, maar haar opdrachtgevers ook motiveren en meehelpen bij het ontwikkelen van de markt. Met ditmaal het 12,5-jarig bestaan als aanleiding werd op donderdag 12 oktober 2023 de daad bij het woord gevoegd, met een geslaagd event op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout dat in het teken stond van de natuur.

31 oktober 2023
lees meer
Together better than yesterday!

Zoals je misschien weet, steunen wij met Dux Nova een aantal maatschappelijke doelen in hun ambities. Zo zijn wij al enige tijd trotse partner van Team Para Atletiek (TP/A). Een ambitieuze club die wil groeien en haar impact wil vergroten. Ik durf te wedden dat hun mindset ook perfect zou matchen met andere organisaties die actief zijn binnen de gebouwde omgeving. Bij deze club wil jij ook horen!

19 juli 2023
lees meer
2022 IN SUMMA: HOOGSPANNING OP DE ARBEIDSMARKT

ONDERNEMERSREIS IN MOOIE VERHALEN

In 2022 keken we terug op ons 10-jarig bestaan het jaar ervoor. Dat jubileumjaar hadden we geïllustreerd met een boekwerkje vol interviews, columns, scorelijstjes, etc. Het was een leuk cadeau om te geven, en het was minstens zo tof om actief betrokken te zijn bij het creatieproces. We herbeleefden onze ondernemersreis en lieten mooie verhalen optekenen. Dat gevoel wilden we vasthouden in 2022. Daarom maakten we twee interviews én organiseerden we een rondetafelgesprek omtrent de arbeidsmarkt van projectontwikkeling. Het leverde interessante inzichten op, die we in de loop van het jaar deelden met de markt.

17 mei 2023
lees meer