menu

Over ons

Dux Nova richt zich op vernieuwing en is actief in werving en selectie binnen de bouwkolom. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om mensen en organisaties verder te ontwikkelen. Indien gewenst betrekken we daar onze businesspartners bij die we in de afgelopen jaren zorgvuldig hebben geselecteerd. Wij bemiddelen directie, management en senior specialisten in bouw, vastgoed en infra. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in de keten, functiebreed omdat we geloven dat de juiste samenstelling van techniek / algemeen management / staf tot een optimaal resultaat leidt.

Met ruim 40 jaar gezamenlijke ervaring in arbeidsbemiddeling en meer dan 700 bemiddelde kandidaten weten wij waar de bouwwereld vandaan komt en hoe zij zich aan het ontwikkelen is. Al het goede uit het verleden nemen we graag mee naar de toekomst, aangevuld met vernieuwende thema’s en aandacht voor de wereld om ons heen. Wij hebben de ambitie om met Dux Nova een toonaangevende bemiddelaar te zijn en te werken voor sympathieke opdrachtgevers en kandidaten die geloven in duurzame relaties en ons gedachtegoed. Klik hier voor een actueel vacature-overzicht.

 • Koen Vermulst

  Koen Vermulst partner bij Dux Nova executive search in bouw, vastgoed, infra

  Sinds 2001 heb ik mijzelf steeds verder gespecialiseerd in bemiddeling van personeel binnen bouw, vastgoed en infra. Van professionals tot midden kader, staffunctionarissen tot de laatste jaren management- en directieleden.

  “Ik ben een dubbelaar, samen met plan naar succes”

  Mijn kwaliteit is een doortastende uitvraag, een planmatige aanpak en juiste inzet van (social) media bij het vinden en bereiken van de juiste kandidaat. Ik ben een geboren Brabander en woon in Ulvenhout. Getrouwde vader van twee lieve kinderen en een liefhebber van sport waarvan tennis, wielrennen en voetbal in het bijzonder.

 • Jurgen Pauwels

  Sinds 1997 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling binnen de bouw-, vastgoed- en infrabranche. Gestart als adviseur en langdurig een directierol bekleed (gecombineerd met de bemiddeling van management- en directieleden). Vanaf 2011 ondernemer met Dux Nova. Ik ben een netwerker die mensen verbindt. Mijn positieve instelling en open manier van communicatie brengen mij vaak verder dan de concurrentie.

  “Motiveren om dromen waar te maken, daar gaan we voor”

  Ik ben geboren en getogen in Breda, woon nu in een dorp ten zuiden van de stad met mijn vriendin en onze twee kinderen. Ben een liefhebber van (oude) auto’s en tennis / golf graag.

 • Sander Tazelaar

  Sinds 2010 werkzaam in de zakelijke dienstverlening en sinds 2014 actief in de arbeidsbemiddeling met focus op financials, van professionals tot en met directieleden.

  “Ik ga door waar anderen stoppen, zo maak ik het verschil”

  Ik richt mezelf binnen Dux Nova primair op senior posities binnen staf zoals: finance, inkoop, contract- en risicomanagement, marketing en sales, procesmanagement. Geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen en op dit moment woon ik in Breda met mijn vriendin en onze dochter. Naast liefhebber van het bourgondische leven besteed ik graag tijd aan sport, zo heb ik fanatiek gevoetbald en onlangs een marathon gelopen.

Missie en visie

Dux Nova heeft als missie het oplossen van carrière- en organisatievraagstukken, voor zowel opdrachtgevers als kandidaten die actief zijn in het werkveld van de gebouwde omgeving. We excelleren door goed te luisteren naar de verschillende behoeftes en ons netwerk te benutten. We zijn diepgeworteld in onze markten, handelen integer en hebben het vermogen duurzame relaties te bouwen tussen opdrachtgevers, kandidaten en onszelf.

“Toonaangevend zijn, vraagt motivatiekracht” is onze visie. We motiveren onze relaties om te vernieuwen, keuzes te maken en open te communiceren. Echt samenwerken om zo te zorgen voor de optimale match. Middels organisatieadvies stimuleren we de markt om anders naar instroom – doorstroom – uitstroom te kijken. Dit alles binnen een gemoedelijke sfeer die gebaseerd is op vertrouwen omdat we hier het best tot ons recht komen.

Om missie en visie gestalte te geven, werken we vanuit 3 kerncompetenties: ‘gedrevenheid tonen’, ‘plezier uitstralen’ en ‘openstaan voor andere zienswijzen’.

Partners en netwerken

De nieuwe leider

De Nieuwe Leider is het ontwikkelplatform van Dux Nova, hier motiveren we tot vernieuwing en transitie. We reiken nieuwe inzichten aan om zo met en van elkaar te leren. Samen tot nieuwe ideeën komen om zo extra relevant te zijn voor onze opdrachtgevers en (bemiddelde) kaniddaten. Het ontplooien van competenties op verschillende niveaus (individueel, team, organisatie) speelt een grote rol maar ook thema’s als vitaliteit, recruitmentstrategie, klantgerichtheid, leiderschapsontwikkeling en communicatiestijlen zullen de revue passeren.

Dux Nova staat voor uitnodigend leiderschap door haar locatie beschikbaar te stellen en visie ten toon te spreiden. Gastvrij, opbouwend en coöperatief zijn termen die daarbij horen. We organiseren 1x per jaar een “nieuwe leider event” en staan minimaal 4x per jaar klaar om sessies op maat te organiseren. Nieuwsgierig geworden, dan horen we je graag!

Dux Nova

29 January 2018

Sander Tazelaar partner bij Dux Nova

Op maandag 29 januari 2018 is Sander Tazelaar toegetreden als partner bij Dux Nova. Een prettige en succesvolle periode van samenwerken in 2017 werd op deze manier omgezet naar een wenselijke verbondenheid richting de toekomst!

lees meer