menu
NL EN

Over ons

Dux Nova is opgericht in 2011 vanuit passie voor bemiddeling in het arbeidsproces. Het samenbrengen van onderscheidende kandidaten en opdrachtgevers in de bouwsector is de drijver van onze business. Op topniveau; directie, management en senior specialisten. We doen dit op onze eigen manier en vanuit de volle overtuiging dat deze nieuwe leiders een verschil maken. Onze wortels zitten diep verankerd in de bouw-, vastgoed- en infrasector als gevolg van onze ruime ervaring en onze tomeloze inzet om te zoeken naar die ene unieke kandidaat.

Dux Nova excelleert in Executive Search en is specialist in bouw, vastgoed, infra. Ons selectieproces is planmatig, intensief en persoonlijk. Voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Dux Nova doet meer! Wij stoppen niet na de bemiddeling maar bieden de mogelijkheid om structureel te blijven bouwen; kandidaten aan hun loopbaan en opdrachtgevers aan de toekomst van hun bedrijf.

Daarnaast motiveert Dux Nova om anders te denken in dit proces. Wij zien het als onze taak om te inspireren en te prikkelen met nieuwe ontwikkelingen. Dit is een gezamenlijke reis die wij vanuit onze kennis & expertise zullen leiden.

Dux Nova is landelijk actief. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in de keten, functiebreed omdat we geloven dat de juiste samenstelling van algemeen management /  techniek / staf tot een optimaal resultaat leidt.

Klik hier voor een actueel vacature-overzicht.

 • Koen Vermulst

  Koen Vermulst partner bij Dux Nova executive search in bouw, vastgoed, infra

  Sinds 2001 heb ik me steeds verder gespecialiseerd in bemiddeling van management- en directiefuncties binnen bouw, vastgoed en infra. De search naar de juiste kandidaat is en blijft de uitdaging. Mijn kwaliteit is een doortastende uitvraag, een planmatige aanpak en gerichte inzet van diverse kanalen bij het vinden en bereiken van de juiste kandidaat.

  “Excelleren in de search betekent voor mij meer dan goed luisteren en doorvragen. Het is een mindset!”

  Ik vind het plezier dat we met Dux Nova hebben, onderling en richting onze klanten een belangrijke drijver om succesvol te zijn, en te blijven. Ik ben getrouwd met Kirsten en woon samen met onze 2 kinderen in Ulvenhout. Een liefhebber van sport waarvan wielrennen, padel en voetbal in het bijzonder.

 • Jurgen Pauwels

  Met meer dan 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling binnen de bouwsector gegroeid tot ervaren specialist. Ben op verschillende niveaus werkzaam geweest waardoor ik mezelf eenvoudig verplaats in een organisatie(vraagstuk). Vanaf 2011 gestart met Dux Nova omdat ik vond dat het nog beter kon. Ik verbind mensen, dat vind ik tof en geeft me energie.

  “Durven kiezen en gekozen worden, voor mij een optimale wisselwerking”

  Mijn positieve instelling en open manier van communicatie brengen mij vaak verder dan een ander. Ben sportliefhebber en heb een, volgens mijn omgeving bovenmatige, fascinatie voor (oude) auto’s.

 • Sander Tazelaar

  Sinds 2010 werkzaam in de zakelijke dienstverlening en sinds 2014 actief in de arbeidsbemiddeling, van professionals tot en met directieleden.

  “Ik ga door waar anderen stoppen, zo maak ik het verschil”

  Ik richt mezelf binnen Dux Nova primair op staffuncties die dicht bij de techniek staan zoals: finance, data, contract- en risicomanagement, marketing en sales, procesmanagement. Geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen en op dit moment woon ik in de regio Breda met mijn vriendin en onze dochters. Naast liefhebber van het bourgondische leven besteed ik graag tijd aan sport, zo heb ik fanatiek gevoetbald, een marathon gelopen en ga ik graag op wintersport.

 • Cynthia Scholtz

  Voor mijn opleiding ben ik, vanuit Venray, in Breda terecht gekomen. Werkzaam vanaf 2010, 4 jaar in de arbeidsbemiddeling en 4 jaar in een commerciële buitendienstfunctie. In 2018 heb ik, als jonge moeder, bewust de keuze gemaakt om parttime te gaan werken en terug te keren in de arbeidsbemiddeling. Binnen Dux Nova richt ik mezelf op recruitment, marketing & communicatie en salesondersteuning.

  “Bijdragen aan de volgende stap voor kandidaat én opdrachtgever geeft energie!”

  Ik vind het belangrijk om voor kandidaten passende uitdagingen te vinden, te weten wat er in de markt speelt en dit pro-actief te delen. Als Limburgse in Brabant geniet ik samen met mijn man en twee zoontjes van het leven. Hou van lekker eten en samen zijn met vrienden en familie. Ik vier elk jaar carnaval in 2 provincies en geniet jaarlijks van onze skivakantie.

 • Nicole Nuijten

  Nicole Nuiten consultant executive search bij Dux Nova

  Na het afronden van mijn opleiding Marketing Management ben ik in 2006 gestart in de arbeidsbemiddeling. Bij verschillende mooie partijen heb ik specialistische vakkennis opgedaan en ben ik binnen diverse sectoren actief geweest, waaronder bouw, infra, installatietechniek en volkshuisvesting.

  Binnen Dux Nova ben ik verantwoordelijk voor woningcorporaties, zorg en onderwijs. Een werkveld waar Dux Nova afgelopen jaren al veel heeft bereikt, maar waar ambitie ligt om nog verder te groeien.

  “Het duurzaam ontwikkelen van markten en mensen maakt mij gelukkig”

  Sinds 2 jaar ben ik samen met mijn man Sander woonachtig in Breda, de plaats waar ik 41 jaar geleden ook ben geboren. Mijn hobby’s zijn koken, uit eten gaan met familie en vrienden, een theater bezoeken, reizen en golfen.

Missie en visie

Dux Nova heeft als missie het oplossen van carrière- en organisatievraagstukken, voor zowel opdrachtgevers als kandidaten die actief zijn in het werkveld van de gebouwde omgeving. Dit kan op tijdelijke en vaste basis. We excelleren in Executive Search. Waar anderen stoppen gaan wij door! Met meer dan 800 succesvolle bemiddelingen in diverse bouw gerelateerde organisaties en een uniek selectieproces durven we de positie van specialist te claimen.

Wij willen een toonaangevend bureau zijn dat uitmunt in arbeidsbemiddeling maar daarnaast de markt mee helpt ontwikkelen. Dit is onze visie, hier gaan we voor. Met meer dan 40 jaar gezamenlijke ervaring kijken wij anders naar instroom – doorstroom – uitstroom en kunnen we u adviseren, uitdagen of overtuigen deze visie met ons te delen en te bepalen wat dit voor uw organisatie betekent. Dit vraagt motivatiekracht, durf en de wil om te slagen. Dat is Dux Nova!

Dit doen wij op een persoonlijke manier waarin aandacht, vertrouwen en respect centraal staan (vanuit deze waarden hebben wij onze privacyverklaring opgesteld). Om onze missie en visie gestalte te geven, werken we vanuit 3 kerncompetenties:

1. Gedrevenheid   wij willen winnen, samen met opdrachtgevers en kandidaten
2. Lef!   wij dagen uit en worden graag uitgedaagd, om zo gezamenlijk het optimale resultaat te behalen
3. Plezier   de ongedwongen en respectvolle manier waarop wij met elkaar én met de markt omgaan

Partners en netwerken

De nieuwe leider

De Nieuwe Leider is het ontwikkelplatform van Dux Nova, hier motiveren we tot vernieuwing en transitie. We reiken nieuwe inzichten aan om zo met en van elkaar te leren. Samen tot nieuwe ideeën komen om zo extra relevant te zijn voor onze opdrachtgevers en (bemiddelde) kaniddaten. Het ontplooien van competenties op verschillende niveaus (individueel, team, organisatie) speelt een grote rol maar ook thema’s als vitaliteit, recruitmentstrategie, diversiteit, klantgerichtheid en leiderschapsontwikkeling passeren de revue.

Dux Nova staat voor vernieuwend en uitnodigend leiderschap. Dit laten we zien door onze visie hierop te delen met u. We stellen onze gastvrije maar zeker ook unieke locatie ter beschikking. Innoverend, opbouwend en coöperatief zijn termen die daarbij horen. We organiseren 1x per jaar een “nieuwe leider event” en staan klaar om sessies op maat te organiseren. Nieuwsgierig geworden, dan horen we je graag!

Dux Nova

13 april 2021

Klanttevredenheidsonderzoek Dux Nova

resultaten klantentevredenheidsonderzoek dienstverlening Dux Nova

lees meer