menu
NL EN

Over ons

Dux Nova is opgericht in 2011 vanuit passie voor bemiddeling in het arbeidsproces. Het samenbrengen van onderscheidende kandidaten en opdrachtgevers in de bouwsector is de drijver van onze business. Op het niveau van directeur, manager en senior specialist.

We doen dit op onze eigen manier en vanuit de volle overtuiging dat de nieuwe leiders verschil maken. De leiders die wij bemiddelen, zijn vaak essentieel voor organisaties. Daarom voelen we de verantwoordelijkheid om vanuit onze expertise mee te bouwen aan de toekomst. Onze wortels zitten diep verankerd in de bouw-, vastgoed- en infrasector als gevolg van onze ruime ervaring en maximale inzet om telkens weer te zoeken naar die ene unieke kandidaat.

Dux Nova excelleert in Executive Search en is specialist in bouw, vastgoed, infra. Ons selectieproces is planmatig, intensief en persoonlijk. Voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Dux Nova doet meer! Wij stoppen niet na de bemiddeling maar bieden de mogelijkheid om structureel te bouwen; kandidaten aan hun loopbaan en opdrachtgevers aan hun bedrijf.

Daarnaast motiveert Dux Nova om anders te denken in dit proces, we doen dit graag kritisch en coöperatief. Daarnaast zien we het als onze taak om te inspireren en te prikkelen. Die gezamenlijke reis leiden wij vanuit onze kennis & expertise.

Dux Nova is landelijk actief. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in de keten, functiebreed omdat we geloven dat de juiste samenstelling van algemeen management /  techniek / staf tot een optimaal resultaat leidt.

Klik hier voor een actueel vacature-overzicht.

 • Koen Vermulst

  Sinds 2001 heb ik me steeds verder gespecialiseerd in bemiddeling van management- en directiefuncties binnen bouw, vastgoed en infra. De search naar de juiste kandidaat is en blijft de uitdaging. Mijn kwaliteit is een doortastende uitvraag, een planmatige aanpak en gerichte inzet van diverse kanalen bij het vinden en bereiken van de juiste kandidaat.

  “Excelleren in de search betekent voor mij meer dan goed luisteren en doorvragen. Het is een mindset!”

  Ik vind het plezier dat we met Dux Nova hebben, onderling en richting onze klanten een belangrijke drijver om succesvol te zijn, en te blijven. Ik ben getrouwd met Kirsten en woon samen met onze 2 kinderen in Ulvenhout. Een liefhebber van sport waarvan wielrennen, padel en voetbal in het bijzonder.

 • Jurgen Pauwels

  Met meer dan 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling binnen de bouwsector gegroeid tot ervaren specialist. Ben op verschillende niveaus werkzaam geweest waardoor ik mezelf eenvoudig verplaats in een organisatie(vraagstuk). Vanaf 2011 gestart met Dux Nova omdat ik vond dat het nog beter kon. Ik verbind mensen, dat vind ik tof en geeft me energie.

  “Durven kiezen en gekozen worden, voor mij een optimale wisselwerking”

  Mijn positieve instelling en open manier van communicatie brengen mij vaak verder dan een ander. Ben sportliefhebber en heb een, volgens mijn omgeving bovenmatige, fascinatie voor (oude) auto’s.

 • Sander Tazelaar

  Sinds 2010 werkzaam in de zakelijke dienstverlening en sinds 2014 actief in de arbeidsbemiddeling, van professionals tot en met directieleden.

  “Ik ga door waar anderen stoppen, zo maak ik het verschil”

  Ik richt mezelf binnen Dux Nova primair op de toeleverende industrie en staffuncties die dicht bij de techniek staan zoals: finance, data, marketing en sales. Geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen en op dit moment woon ik in de regio Breda met mijn vrouw en onze dochters. Naast liefhebber van het bourgondische leven besteed ik graag tijd aan sport, zo heb ik fanatiek gevoetbald, ga ik graag op wintersport en heb ik in 2022 een volledige IRONMAN gedaan.

 • Jolanda van Malsen

  Ik ben Jolanda van Malsen en vanaf 1 juni 2021 werkzaam bij Dux Nova. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van deze mooie club.

  Sinds 2002 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling, waarbij de afgelopen 17 jaar in de executive search.  Toe aan een nieuwe uitdaging  heb ik door het enthousiasme, de professionaliteit en de mooie kansen heel bewust de keuze voor Dux Nova gemaakt.

  “Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, de uitdaging is om deze zo goed mogelijk in te zetten”

  Samen met mijn vriend en drie dochters woon ik in de regio Breda. In mijn vrije tijd lees ik graag (Scandinavische) thrillers, ga ik naar de sportschool of ga lekker uit eten. Ook geniet ik van vakanties met het gezin of een stedentrip met vriendinnen.

  Binnen Dux Nova richt ik mij op woningcorporaties, zorg en onderwijs. Een werkveld waar al mooie dingen zijn bereikt maar waar nog veel kansen liggen.

 • Paul Bertens

  Sinds 2016 ben ik actief in het recruitmentvak en heb me hoofdzakelijk gericht op het proactief benaderen en bemiddelen van kandidaten in schaarse posities. Vanuit mijn opleidingsachtergrond tezamen met een stukje NLP lukt het mij om kandidaten op de juiste manier te prikkelen om een nieuwe stap in hun carrière te overwegen.   Persoonlijk haal ik enorm veel energie uit de bijdrage die ik mag leveren in het begeleiden van dit proces en hiermee impact te hebben op de professionele groei.

  Samen met mijn vrouw, ons zoontje en onze hond woon ik in Tilburg. Buiten mijn werk ga ik er graag met mijn gezin op uit en ben bijvoorbeeld met regelmaat te vinden in de Loonse en Drunense duinen. Daarnaast sport ik graag en spendeer ik minstens even graag tijd met vrienden en familie. Als Brabantse Bourgondiër ben ik ook niet vies van een hapje en drankje op zijn tijd.

  Bij Dux Nova krijg ik de kans om me verder te professionaliseren en het proactieve werven voor onze opdrachtgevers verder uit te bouwen. De kennis en kunde binnen het team, tezamen met de laagdrempeligheid en humor in de samenwerking zorgen ervoor dat ik me vanaf moment 1 op mijn plek voel. Ik ben er zeker van dat we als team mooie resultaten neer zullen zetten!

Missie en visie

Dux Nova heeft als missie het oplossen van carrière- en organisatievraagstukken, voor zowel opdrachtgevers als kandidaten die actief zijn in het werkveld van de gebouwde omgeving. Dit kan op tijdelijke en vaste basis. We excelleren in Executive Search. Waar anderen stoppen gaan wij door! Met meer dan 800 succesvolle bemiddelingen in diverse bouw gerelateerde organisaties en een uniek selectieproces durven we de positie van specialist te claimen.

Wij willen een toonaangevend bureau zijn dat uitmunt in arbeidsbemiddeling maar daarnaast de markt mee helpt ontwikkelen. Dit is onze visie, hier gaan we voor. Met meer dan 40 jaar gezamenlijke ervaring kijken wij anders naar instroom – doorstroom – uitstroom en kunnen we u adviseren, uitdagen of overtuigen deze visie met ons te delen en te bepalen wat dit voor uw organisatie betekent. Dit vraagt motivatiekracht, durf en de wil om te slagen. Dat is Dux Nova!

Dit doen wij op een persoonlijke manier waarin aandacht, vertrouwen en respect centraal staan (vanuit deze waarden hebben wij onze privacyverklaring opgesteld). Om onze missie en visie gestalte te geven, werken we vanuit 3 kerncompetenties:

1. Gedrevenheid   wij willen winnen, samen met opdrachtgevers en kandidaten
2. Lef!   wij dagen uit en worden graag uitgedaagd, om zo gezamenlijk het optimale resultaat te behalen
3. Plezier   de ongedwongen en respectvolle manier waarop wij met elkaar én met de markt omgaan

Partners en netwerken

Maatschappelijk betrokkenheid met Team Para Atletiek

Dux Nova is verbonden aan Team Para Atletiek. Tot de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs zijn wij een trotse partner! Met dit partnership steunen we deze groep topsporters om te excelleren in hun sport en motiveren daarmee ook andere gehandicapte (beginnende) sporters om te gaan sporten en bewegen. Bij iedere succesvolle bemiddeling doneren we een bedrag aan stichting Team Para Atletiek om samen onmogelijke dingen mogelijk te maken! Naast een geldelijke bijdrage zetten we onszelf jaarlijks minimaal 1 keer in door met ons team te ondersteunen met de organisatie van een evenement.

Blog, Dux Nova

06 juni 2024

Is de stap naar Hoofd Projectontwikkeling nog zo aantrekkelijk als voorheen?

Enige tijd geleden deelden wij een poll gericht op ontwikkelaars, waarmee we onder meer projectontwikkelaars, vastgoedontwikkelaars en ontwikkelingsmanagers bedoelen. Zij vertegenwoordigen voor ons een belangrijke doelgroep, over de afgelopen jaren hebben wij tientallen ontwikkelaars aan een nieuwe uitdaging geholpen. Om goed zicht te houden op de wensen van deze doelgroep, zowel in de huidige situatie als in de toekomst is het voor ons enorm waardevol om continu met hen in gesprek te blijven en ontwikkelingen in de markt nauw te volgen.

lees meer