menu
NL EN

Toeleveranciers

executive search in bouw, vastgoed, infra

 • referenties

  Referenties

  Benieuwd naar onze samenwerkingen van de afgelopen jaren? Bekijk hier onze opdrachtgevers

  referenties
 • over ons

  Over ons

  Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Waar anderen stoppen gaan wij verder!

  over ons
 • vacatures

  Vacatures

  Overzicht van onze (ingevulde) vacatures voor directie, management, senior specialisten in de toeleverende industrie

  vacatures

Samenwerken met toeleveranciers

Al ver voor de oprichting van Dux Nova onderkenden wij dat toeleveranciers een belangrijke plek in de bouwkolom hebben. Innovatief en adaptief vermogen zijn mooie kenmerken van deze bedrijven. Sinds onze start zijn we dan ook betrokken bij diverse vraagstukken bij handels- en productiebedrijven binnen bouw en infra. Diverse samenwerkingen hebben ons geleerd dat toeleveranciers goed passen bij onze dienstverlening en cultuur. Naast algemeen management en technische functies bemiddelen we ook veelvuldig staffuncties omdat we geloven dat de juiste samenstelling van techniek, algemeen management en staf tot een optimaal resultaat leidt.

Wat zeggen anderen?

“Dux Nova is een partner die kennis en ervaring heeft in de bouwsector, een specialist. Een headhunter specifiek voor de bouwsector was er niet echt, maar heb ik in Dux Nova gevonden.” Lees hier het volledige interview.

 

 

Huberto van der Schuit / CFO - bestuurder

Over Ons

Dux Nova is specialist; we hebben een groot en relevant netwerk van zowel opdrachtgevers als kandidaten, we kennen de markt, we weten wat er speelt. Kortom: We weten waar de bouwwereld vandaan komt en hoe zij zich aan het ontwikkelen is. Al het goede uit het verleden nemen we graag mee naar de toekomst, aangevuld met vernieuwende thema’s en aandacht voor de wereld om ons heen.

Vanuit onze ervaring en focus in de markt kunnen we zowel kandidaten als opdrachtgevers binnen deze niche uitstekend van dienst zijn. Functies waarin we afgelopen jaren succesvol hebben bemiddeld zijn onder andere Commercieel Directeur / CCO, Financieel Directeur / CFO, Operationeel Directeur / COO, Business Controller, Financieel Manager, Operationeel Manager, Commercieel Manager, Salesmanager, Business Developer, Controller, etc.

Meer voorbeelden van samenwerkingen vind je op deze pagina. Ben je als kandidaat actief binnen deze sector en oriënteer je jezelf op een vervolgstap of ben je als werkgever op zoek naar versterking? Neem dan contact op met Sander Tazelaar via sander@duxnova.nl06-81216182 of download onze brochure onderaan deze pagina en neem daarna contact met ons op.

leer ons kennen

Vacatures toeleverende industrie

Nieuws & Blog

Inspireren en motiveren zit óók in de natuur van Dux Nova

Als specialist in bouw, vastgoed en infra wil Dux Nova niet alleen excelleren in Executive Search, maar haar opdrachtgevers ook motiveren en meehelpen bij het ontwikkelen van de markt. Met ditmaal het 12,5-jarig bestaan als aanleiding werd op donderdag 12 oktober 2023 de daad bij het woord gevoegd, met een geslaagd event op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout dat in het teken stond van de natuur.

31 oktober 2023
lees meer
2022 IN SUMMA: HOOGSPANNING OP DE ARBEIDSMARKT

ONDERNEMERSREIS IN MOOIE VERHALEN

In 2022 keken we terug op ons 10-jarig bestaan het jaar ervoor. Dat jubileumjaar hadden we geïllustreerd met een boekwerkje vol interviews, columns, scorelijstjes, etc. Het was een leuk cadeau om te geven, en het was minstens zo tof om actief betrokken te zijn bij het creatieproces. We herbeleefden onze ondernemersreis en lieten mooie verhalen optekenen. Dat gevoel wilden we vasthouden in 2022. Daarom maakten we twee interviews én organiseerden we een rondetafelgesprek omtrent de arbeidsmarkt van projectontwikkeling. Het leverde interessante inzichten op, die we in de loop van het jaar deelden met de markt.

17 april 2023
lees meer
Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.