menu
NL EN

Aannemers

executive search in bouw, vastgoed, infra

 • referenties

  Referenties

  Benieuwd naar onze samenwerkingen van de afgelopen jaren? Bekijk hier onze opdrachtgevers

  referenties
 • over ons

  Over ons

  Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Waar anderen stoppen gaan wij verder!

  over ons
 • vacatures

  Vacatures

  Overzicht van onze (ingevulde) vacatures voor directie, management, senior specialisten bij aannemers

  vacatures

Samenwerken met aannemers

Onze wortels zitten diep verankerd in de bouwsector. In de afgelopen 25 jaar hebben we een solide netwerk opgebouwd in de wereld van de aannemerij. Opdrachtgevers lopen uiteen van familiebedrijven tot (middel)grote organisaties in zowel bouw, techniek als infra. Met plezier zoeken en selecteren we kandidaten in verschillende functies (algemeen management, techniek, staf) op verschillende niveaus (directie, management, senior professionals). Het nuchtere karakter en het vakmanschap van aannemers passen goed bij onze dienstverlening en cultuur. Ons netwerk is het sterkst in de Randstad en Brabant.

Wat zeggen anderen?

“Dux Nova zorgt met vertrouwen dat ik in het search proces vol gezien word en dat de beeldvorming over mij 100% klopt”.

Lees hier het volledige interview.

Willem Thoen / Projectdirecteur TowerTen WTC bij Ballast Nedam

Over Ons

Het onderscheidend vermogen van Dux Nova is te vinden in onze duidelijke focus en specialisme van executive search binnen bouw, vastgoed en infra. We beschikken over een gedegen kennis van de vastgoedmarkt en zijn zelf actief aangesloten bij verschillende vastgoednetwerken. We beschikken over moderne recruitmenttechnieken en een goed onderhouden database van kandidaten. Functies waarin we afgelopen jaren succesvol hebben bemiddeld zijn onder andere Directeur, Algemeen Directeur, CEO, Projectdirecteur, Operationeel Directeur, Bedrijfsleider, Hoofd Productie, Commercieel Directeur, Directeur Tenders en Planontwikkeling, CFO, Finance Manager, Commercieel Manager, Tendermanager, Regiomanager.

Meer voorbeelden van samenwerkingen vind je op deze pagina. Ben je als kandidaat actief binnen deze sector en oriënteer je jezelf op een vervolgstap of ben je als werkgever op zoek naar versterking? Neem dan contact op met koen@duxnova.nl / 06 – 25091903 of jurgen@duxnova.nl / 06 – 55333303 of download onze brochure onderaan deze pagina en neem daarna contact met ons op.

leer ons kennen

Vacatures bij aannemers

Nieuws & Blog

Inspireren en motiveren zit óók in de natuur van Dux Nova

Als specialist in bouw, vastgoed en infra wil Dux Nova niet alleen excelleren in Executive Search, maar haar opdrachtgevers ook motiveren en meehelpen bij het ontwikkelen van de markt. Met ditmaal het 12,5-jarig bestaan als aanleiding werd op donderdag 12 oktober 2023 de daad bij het woord gevoegd, met een geslaagd event op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout dat in het teken stond van de natuur.

31 oktober 2023
lees meer
2022 IN SUMMA: HOOGSPANNING OP DE ARBEIDSMARKT

ONDERNEMERSREIS IN MOOIE VERHALEN

In 2022 keken we terug op ons 10-jarig bestaan het jaar ervoor. Dat jubileumjaar hadden we geïllustreerd met een boekwerkje vol interviews, columns, scorelijstjes, etc. Het was een leuk cadeau om te geven, en het was minstens zo tof om actief betrokken te zijn bij het creatieproces. We herbeleefden onze ondernemersreis en lieten mooie verhalen optekenen. Dat gevoel wilden we vasthouden in 2022. Daarom maakten we twee interviews én organiseerden we een rondetafelgesprek omtrent de arbeidsmarkt van projectontwikkeling. Het leverde interessante inzichten op, die we in de loop van het jaar deelden met de markt.

17 april 2023
lees meer
Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.