menu
NL EN

Woningcorporaties

executive search in bouw, vastgoed, infra

 • referenties

  Referenties

  Benieuwd naar onze samenwerkingen van de afgelopen jaren? Bekijk hier onze opdrachtgevers

  referenties
 • over ons

  Over ons

  Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Waar anderen stoppen gaan wij verder!

  over ons
 • vacatures

  Vacatures

  Overzicht van onze (ingevulde) vacatures voor directie, management, senior specialisten in de corporatiesector

  vacatures

Samenwerken met woningcorporaties

Sinds de start van Dux Nova in 2011 zijn we ons bewust meer gaan richten op de publieke markt, bekend terrein waar we graag extra focus op legden gezien de uitdagingen die er ontstonden. Zowel op het gebied van inhoudelijke ontwikkelingen als vernieuwend leiderschap merkten we een veranderende vraag waar we graag een steentje aan bij wilden dragen! Wij brengen expertise en zijn betrokken, dat leidt enerzijds tot kandidaten die op een positieve manier kleur geven aan organisaties en anderzijds tot enerverende posities met maatschappelijke impact. Door krachtig leiderschap in te zetten op uiteenlopende marktvraagstukken maken we het verschil. Dit alles met oog voor de moderne governanceprincipes en  samenwerkingsvormen.

Wat zeggen anderen?

“Dux Nova is een innovatieve, ietwat eigenwijze en proactieve samenwerkingspartner; Ze spreken iedere taal, die van een bestuurder tot een kandidaat. Het team van Dux Nova heeft lef in de positieve zin van het woord. Ze durven anders te zijn en denken en dit trekt gelijkgestemden aan in de vorm van opdrachtgevers en kandidaten. Dux Nova is een no-nonsense club” Lees hier het volledige interview.

Pierre Hobbelen / Directeur-bestuurder

Over Ons

Dux Nova is specialist; we hebben een relevant en actueel netwerk van zowel opdrachtgevers als kandidaten, we kennen de CAO (Woondiensten) en de markt, we weten wat er speelt. Vanuit onze ervaring en focus in de markt kunnen we zowel kandidaten als opdrachtgevers binnen deze sector uitstekend van dienst zijn. Functies waarin we afgelopen jaren succesvol hebben bemiddeld zijn onder andere Manager Vastgoed, Manager Gebiedsontwikkeling, Manager Vastgoedbeleid, Controller, Business Controller, Programmamanager Innovatie, Jurist, Vastgoedontwikkelaar, Directeur Vastgoed, Projectontwikkelaar, Ontwikkelingsmanager, Manager Wonen, Manager Bedrijfsvoering, Assetmanager, Manager Portfolio, etc.

Meer voorbeelden van samenwerkingen vind je op deze pagina. Ben je als kandidaat actief binnen deze sector en oriënteer je jezelf op een vervolgstap of ben je als werkgever op zoek naar versterking? Neem dan contact op met Jolanda van Malsen via jolanda@duxnova.nl06-25001093 of download onze brochure en neem daarna contact met ons op.

leer ons kennen

Vacatures binnen de corporatiesector

Nieuws & Blog

Inspireren en motiveren zit óók in de natuur van Dux Nova

Als specialist in bouw, vastgoed en infra wil Dux Nova niet alleen excelleren in Executive Search, maar haar opdrachtgevers ook motiveren en meehelpen bij het ontwikkelen van de markt. Met ditmaal het 12,5-jarig bestaan als aanleiding werd op donderdag 12 oktober 2023 de daad bij het woord gevoegd, met een geslaagd event op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout dat in het teken stond van de natuur.

31 oktober 2023
lees meer
2022 IN SUMMA: HOOGSPANNING OP DE ARBEIDSMARKT

ONDERNEMERSREIS IN MOOIE VERHALEN

In 2022 keken we terug op ons 10-jarig bestaan het jaar ervoor. Dat jubileumjaar hadden we geïllustreerd met een boekwerkje vol interviews, columns, scorelijstjes, etc. Het was een leuk cadeau om te geven, en het was minstens zo tof om actief betrokken te zijn bij het creatieproces. We herbeleefden onze ondernemersreis en lieten mooie verhalen optekenen. Dat gevoel wilden we vasthouden in 2022. Daarom maakten we twee interviews én organiseerden we een rondetafelgesprek omtrent de arbeidsmarkt van projectontwikkeling. Het leverde interessante inzichten op, die we in de loop van het jaar deelden met de markt.

17 mei 2023
lees meer
Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.