menu
NL EN

Woningcorporaties

executive search in bouw, vastgoed, infra

 • referenties

  Referenties

  Benieuwd naar onze samenwerkingen van de afgelopen jaren? Bekijk hier onze opdrachtgevers

  referenties
 • over ons

  Over ons

  Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Waar anderen stoppen gaan wij verder!

  over ons
 • vacatures

  Vacatures

  Overzicht van onze (ingevulde) vacatures voor directie, management, senior specialisten in de corporatiesector

  vacatures

Samenwerken met woningcorporaties

Sinds de start van Dux Nova in 2011 zijn we ons bewust meer gaan richten op de publieke markt, bekend terrein waar we graag extra focus op legden gezien de uitdagingen die er ontstonden. Zowel op het gebied van inhoudelijke ontwikkelingen als vernieuwend leiderschap merkten we een veranderende vraag waar we graag een steentje aan bij wilden dragen! Wij brengen expertise en zijn betrokken, dat leidt enerzijds tot kandidaten die op een positieve manier kleur geven aan organisaties en anderzijds tot enerverende posities met maatschappelijke impact. Door krachtig leiderschap in te zetten op uiteenlopende marktvraagstukken maken we het verschil. Dit alles met oog voor de moderne governanceprincipes en  samenwerkingsvormen.

Wat zeggen anderen?

“Dux Nova is een innovatieve, ietwat eigenwijze en proactieve samenwerkingspartner; Ze spreken iedere taal, die van een bestuurder tot een kandidaat. Het team van Dux Nova heeft lef in de positieve zin van het woord. Ze durven anders te zijn en denken en dit trekt gelijkgestemden aan in de vorm van opdrachtgevers en kandidaten. Dux Nova is een no-nonsense club” Lees hier het volledige interview.

Pierre Hobbelen / Directeur-bestuurder

Over Ons

Dux Nova is specialist; we hebben een relevant en actueel netwerk van zowel opdrachtgevers als kandidaten, we kennen de CAO (Woondiensten) en de markt, we weten wat er speelt. Vanuit onze ervaring en focus in de markt kunnen we zowel kandidaten als opdrachtgevers binnen deze sector uitstekend van dienst zijn. Functies waarin we afgelopen jaren succesvol hebben bemiddeld zijn onder andere Manager Vastgoed, Manager Gebiedsontwikkeling, Manager Vastgoedbeleid, Controller, Business Controller, Programmamanager Innovatie, Jurist, Vastgoedontwikkelaar, Directeur Vastgoed, Projectontwikkelaar, Ontwikkelingsmanager, Manager Wonen, Manager Bedrijfsvoering, Assetmanager, Manager Portfolio, etc.

Meer voorbeelden van samenwerkingen vind je op deze pagina. Ben je als kandidaat actief binnen deze sector en oriënteer je jezelf op een vervolgstap of ben je als werkgever op zoek naar versterking? Neem dan contact op met Jolanda van Malsen via jolanda@duxnova.nl06-25001093 of download onze brochure en neem daarna contact met ons op.

leer ons kennen

Vacatures binnen de corporatiesector

Nieuws & Blog

Interview Peter van den Hoogen: ‘ENERGIE GEVEN EN ONTVANGEN’

‘Ik geniet van elke dag dat ik mag werken.’ Peter van den Hoogen, bijna 67 jaar, wil nog niet met pensioen. Met Dux Nova bespreekt hij zijn mogelijkheden. Lister Buildings, een jonge, dynamische en innovatieve scale-up, blijkt iemand te zoeken met ervaring. ‘Die kans heb ik gepakt!’

17 januari 2023
lees meer
Waarom zou je switchen?

Vorige week bereikten we bij Dux Nova, executive search in bouw, vastgoed, infra weer een mooi getal: de 400e bemiddeling na onze start in 2011! Elke bemiddeling blijft bijzonder. Het zijn de mensen die het verschil maken!

05 juli 2021
lees meer
Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.