menu
NL EN

Executive search

Onze kernactiviteit is het samenbrengen van nieuwe leiders en opdrachtgevers in de gebouwde omgeving. Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Waar anderen stoppen gaan wij verder! Wij bemiddelen directie, management en senior specialisten in bouw, vastgoed en infra. Kandidaten met ruime ervaring in bouwkunde, vastgoed, civiele techniek, energietechniek en installatietechniek. Dux Nova werkt voor verschillende opdrachtgevers in de keten; van belegger, ontwikkelaar en adviseur tot bouwbedrijf, toeleverancier en private partijen. Wij werken functiebreed; techniek, algemeen management en staf zoals finance, inkoop, contract- en risicomanagement, marketing en sales.

Na onze kennismaking starten wij met een grondige inventarisatie van de te vervullen positie. Hierbij zijn we nieuwsgierig, stellen veel vragen en luisteren goed naar uw behoeftes. Zo kunnen we uw organisatie werkelijk begrijpen en inzicht krijgen in de markt of de omgeving waarin u werkt.

Na inventarisatie hebben wij het zoekprofiel scherp en maken wij een inschatting van de slagingskans en eventuele hindernissen zodat wij dit aan u terug kunnen geven. We maken een wervingsplan waarin te zien is wanneer welke acties worden uitgevoerd, maar ook wat hierin van u als opdrachtgever wordt verwacht.

Onze klanten geven ons terug dat we helder zijn in onze werkwijze en waarderen de duidelijke afspraken die gemaakt worden. We schetsen vooraf wat onze inspanningen zullen zijn, binnen duidelijke financiële kaders. Afspraken blijven afspraken, gedurende het hele traject. Open communicatie en vakmanschap zorgen uiteindelijk voor de kandidaat die u voor ogen hebt.

Sinds 2014 zijn Koen Vermulst en Jurgen Pauwels geaccrediteerd om ACT-metingen uit te voeren, een innovatief psychometrisch instrument wat onderscheid maakt in onderbewuste en aangeleerde competenties. Wij meten individuen en teams, organisaties kunnen we met behulp van onze gelieerde partner My HBM Network analyseren.

Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.