menu
NL EN

Familiebedrijven

executive search in bouw, vastgoed, infra

 • referenties

  Referenties

  Benieuwd naar door ons ingevulde posities bij familiebedrijven? Bekijk hier onze opdrachtgevers

  referenties
 • over ons

  Over ons

  Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Waar anderen stoppen gaan wij verder!

  over ons
 • vacatures

  Vacatures

  Overzicht van onze (ingevulde) vacatures voor directie, management, senior specialisten bij aannemers

  vacatures

Samenwerken met familiebedrijven

Met regelmaat worden wij betrokken bij vraagstukken op het gebied van bedrijfsopvolging en / of bedrijfsoptimalisatie bij familiebedrijven in bouw, vastgoed, infra. Diverse samenwerkingen hebben ons geleerd dat deze organisaties goed passen bij onze dienstverlening en cultuur. Ondernemerschap, saamhorigheid en lange-termijn-denken gaan vaak hand in hand wat maakt dat wij met plezier management- en directieposities invullen. Niet altijd makkelijk maar daarom juist zo uitdagend! In de afgelopen 25 jaar hebben we een solide netwerk opgebouwd wat we graag delen om op een zorgvuldige manier duurzame bemiddelingen tot stand te brengen.

Wat zeggen anderen?

“Dux Nova als waardevolle sparringpartner”

Lees hier het volledige interview.

Robin Dijkgraaf / Algemeen Directeur - Eigenaar

Over Ons

Dux Nova is specialist; we hebben een groot en relevant netwerk van zowel opdrachtgevers als kandidaten, we kennen de markt, we weten wat er speelt. Vraagstukken bij familiebedrijven passen goed passen bij onze dienstverlening en cultuur. Met respect voor historie nemen we al het goede uit het verleden graag mee naar de toekomst, aangevuld met vernieuwende thema’s en aandacht voor de wereld om ons heen. Functies waarin we afgelopen jaren succesvol hebben bemiddeld zijn onder andere Directeur, Algemeen Directeur, CEO, Operationeel Directeur, Bedrijfsleider, Hoofd Productie, Commercieel Directeur, CCO, CFO, Finance Manager, Commercieel Manager.

Meer voorbeelden van samenwerkingen vind je op deze pagina. Ben je als kandidaat actief binnen deze sector en oriënteer je jezelf op een vervolgstap of ben je als werkgever op zoek naar versterking? Neem dan contact op met jurgen@duxnova.nl / 06 – 55333303koen@duxnova.nl / 06 – 25091903 of download onze brochure onderaan deze pagina en neem daarna contact met ons op.

leer ons kennen

Vacatures bij familiebedrijven

Nieuws & Blog

Inspireren en motiveren zit óók in de natuur van Dux Nova

Als specialist in bouw, vastgoed en infra wil Dux Nova niet alleen excelleren in Executive Search, maar haar opdrachtgevers ook motiveren en meehelpen bij het ontwikkelen van de markt. Met ditmaal het 12,5-jarig bestaan als aanleiding werd op donderdag 12 oktober 2023 de daad bij het woord gevoegd, met een geslaagd event op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout dat in het teken stond van de natuur.

31 oktober 2023
lees meer
2022 IN SUMMA: HOOGSPANNING OP DE ARBEIDSMARKT

ONDERNEMERSREIS IN MOOIE VERHALEN

In 2022 keken we terug op ons 10-jarig bestaan het jaar ervoor. Dat jubileumjaar hadden we geïllustreerd met een boekwerkje vol interviews, columns, scorelijstjes, etc. Het was een leuk cadeau om te geven, en het was minstens zo tof om actief betrokken te zijn bij het creatieproces. We herbeleefden onze ondernemersreis en lieten mooie verhalen optekenen. Dat gevoel wilden we vasthouden in 2022. Daarom maakten we twee interviews én organiseerden we een rondetafelgesprek omtrent de arbeidsmarkt van projectontwikkeling. Het leverde interessante inzichten op, die we in de loop van het jaar deelden met de markt.

17 mei 2023
lees meer
Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.