menu
NL EN

Loopbaanadvies

Doe ik waar ik goed in ben? Krijg ik nog energie van mijn werk? Zit ik op het juiste pad? Soortgelijke vragen komen bij iedereen wel eens naar boven op momenten van reflectie. Dux Nova gaat graag met je in gesprek om tot een passend loopbaanadvies te komen.

Waarschijnlijk ben je inmiddels al flink wat jaren aan het werk binnen de bouw, vastgoed of infrawereld. Zoals vele anderen rol je van de ene baan in de andere en ben je dagelijks druk met de vele verantwoordelijkheden die daarbij horen. Vaak horen we kandidaten die bij ons aan tafel zitten dan ook zeggen: ik wil wel iets anders, maar ik weet niet wat bij me past? Of ik heb door een drukke agenda te weinig tijd  om bij belangrijke levens- of loopbaanvragen stil te staan?

Met ruim 40 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en meer dan 700 bemiddelde kandidaten weten wij waar de bouwwereld vandaan komt en hoe zij zich aan het ontwikkelen is. Met een brede kennis en groot netwerk binnen deze wereld zijn we je graag van dienst bij jouw loopbaanvraagstuk. Maar om je echt een goed advies te geven gaan we graag een laag dieper door samen stil te staan bij nog belangrijkere vragen zoals: Ben ik nog happy en in balans? Doe ik waar ik goed in ben? Krijg ik nog energie van mijn werk? Welke baan past er nu echt goed bij me?

Hiervoor maken wij gebruik van de unieke  ACT® methodiek. Met behulp van een online meting kijken we gezamenlijk naar de competenties die daadwerkelijk van jou zijn en energie geven, en welke competenties aangeleerd zijn en onder druk kunnen vervormen. ACT® staat voor Analytical Competence Tool. Deze methode kijkt niet alleen naar het bewuste deel, maar benadert ook het onbewuste. Hiermee verkrijgen wij een compleet beeld van mensen wat wij vrij vertalen naar Human Being Management.

Wij zijn het klankbord en objectieve luisteraar die bij kunnen dragen aan nieuwe inzichten voor jou als mens en vertalen dat indien gewenst naar kansen in de arbeidsmarkt. We maken wenselijk graag een op maat gemaakt traject met als doel je volledig in kracht zetten. Hiervoor werken we intensief samen met enkele gediplomeerde coaches met ruime ervaring binnen de sector. Wacht bij interesse niet langer en maak een afspraak via onderstaande contactgegevens.