menu
NL EN

Bestuurslid DWIRE Annieke Smith maakt mooie carrièrestap

08 april 2021

Annieke Smith versterkt Projectontwikkelaar Herkon

Annieke Smith, bestuurslid van DWIRE, is gestart als Ontwikkelingsmanager bij Herkon. Annieke heeft meer dan 7 jaar gewerkt bij J.P. van Eesteren, waaronder als projectontwikkelaar. Hierbij heeft ze gewerkt aan prominente projecten zoals The European Patent Office, HollandPTC, Triodos Bank, MARK Hoogbouwkavel Leidsche Rijn en Stadswerven Dordrecht. Wat zijn haar ambities voor de vastgoedsector? DWIRE vraagt het!

  • Wat is je nieuwe rol en wat houdt het in? Waar ga je je mee bezig houden?

Als ontwikkelingsmanager bij Herkon ben ik verantwoordelijk voor het verwerven en ontwikkelen van nieuwe en interessante vastgoedprojecten in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Herkon is onderdeel van de Van Herk Groep en ontwikkelt woningbouwprojecten maar ook kantoor- en bedrijfspanden. Voor de realisatie van onze projecten werken we vaak nauw samen met ons zusterbedrijf Bouwonderneming Stout.

  • Wat zijn je ambities voor onze sector? Wat is jouw stip aan de horizon?

De meerwaarde laten zien van en het toepassen van innovatie. Het bouwen aan een sector die wendbaar en flexibel is in roerige tijden en zich snel kan aanpassen in een steeds sneller veranderende wereld en economie. Mijn stip op de horizon is dan ook om leiding te geven aan een enthousiaste groep mensen in de bouw / projectontwikkeling die met mij willen werken aan de flexibiliteit en wendbaarheid van de vastgoedsector en niet bang zijn om te innoveren.

  • Wat betekent vrouwelijk leiderschap voor jou?

Een aanvulling op de bestaande vastgoedwereld en deze versterken met vrouwelijke kwaliteiten en charmes. Werken aan een vastgoedsector waar we gezamelijk, vrouw en man, elkaar versterken en daardoor het meeste halen uit leiderschap in het algemeen en in onze vastgoedprojecten. Elk project, elke groep mensen, elke afdeling vraagt om een andere benadering of andere aanpak. Hier slim mee omgaan betekent voor mij vrouwelijk leiderschap.

  • Hoe komen andere met jou in contact?

Als je meer wilt weten over wat ik doen, wat Herkon doet of als je met mij wilt samenwerken dan kan je mij bereiken op a.smith@herkon.nl of bellen op 06-10027110. Je mag natuurlijk ook altijd bellen om gewoon een kop koffie te doen.

*bron: www.dwire.nl