menu

Diensten

Dux Nova richt zich op vernieuwing en is landelijk actief in werving en selectie binnen de bouwkolom (zowel vast als interim). Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om mensen en organisaties verder te ontwikkelen. Indien gewenst betrekken we daar onze businesspartners bij die we in de afgelopen jaren zorgvuldig hebben geselecteerd. Wij bemiddelen directie, management en senior specialisten in bouw, vastgoed en infra. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in de keten, functiebreed omdat we geloven dat de juiste samenstelling van techniek, algemeen management en staf tot een optimaal resultaat leidt.

De nieuwe leider

De Nieuwe Leider is het ontwikkelplatform van Dux Nova, hier motiveren we tot vernieuwing en transitie. We reiken nieuwe inzichten aan om zo met en van elkaar te leren. Samen tot nieuwe ideeën komen om zo extra relevant te zijn voor onze opdrachtgevers en (bemiddelde) kandidaten. Het ontplooien van competenties op verschillende niveaus (individueel, team, organisatie) speelt een grote rol maar ook thema’s als vitaliteit, recruitmentstrategie, klantgerichtheid, leiderschapsontwikkeling en communicatiestijlen zullen de revue passeren.

Dux Nova staat voor uitnodigend leiderschap door haar locatie beschikbaar te stellen en visie ten toon te spreiden. Gastvrij, opbouwend en coöperatief zijn termen die daarbij horen. We organiseren 1x per jaar een “nieuwe leider event” en staan minimaal 4x per jaar klaar om sessies op maat te organiseren. Nieuwsgierig geworden, dan horen we je graag!