menu
NL EN

Diensten

Onze kernactiviteit is het samenbrengen van onderscheidende kandidaten en opdrachtgevers in de gebouwde omgeving. Wij bemiddelen directie, management en senior specialisten in bouw, vastgoed en infra. Nieuwe leiders! Daar stopt het niet, wij gaan verder. Individuele of teamgerichte ontwikkeling zijn onderwerpen waar wij, als ACT gecertificeerde organisatie, actief een bijdrage aan kunnen leveren. Daarnaast kunnen onze inzichten een vernieuwende kijk op uw organisatievraagstukken bieden. Door onze ervaring in de branche kijken we anders naar bepaalde zaken. Dit delen we graag met u. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in de keten, functiebreed omdat we geloven dat de juiste samenstelling van techniek, algemeen management en staf tot een optimaal resultaat leidt.

De nieuwe leider

De Nieuwe Leider is het ontwikkelplatform van Dux Nova, hier motiveren we tot vernieuwing en transitie. We reiken nieuwe inzichten aan om zo met en van elkaar te leren. Samen tot nieuwe ideeën komen om zo extra relevant te zijn voor onze opdrachtgevers en (bemiddelde) kandidaten. Het ontplooien van competenties op verschillende niveaus (individueel, team, organisatie) speelt een grote rol maar ook thema’s als vitaliteit, recruitmentstrategie, diversiteit, klantgerichtheid en leiderschapsontwikkeling passeren de revue.

Dux Nova staat voor vernieuwend en uitnodigend leiderschap. Dit laten we zien door onze visie hierop te delen met u. We stellen onze gastvrije maar zeker ook unieke locatie ter beschikking. Innoverend, opbouwend en coöperatief zijn termen die daarbij horen. We organiseren 1x per jaar een “nieuwe leider event” en staan klaar om sessies op maat te organiseren. Nieuwsgierig geworden, dan horen we je graag!