menu
NL EN

Executive search

Onze kernactiviteit is het samenbrengen van nieuwe leiders en opdrachtgevers in de gebouwde omgeving. Wij zijn zorgzame headhunters met maximale inzet om uw vraagstukken op te lossen. Waar anderen stoppen gaan wij verder! Zo bemiddelen wij directieleden, management en senior specialisten in bouw, vastgoed en infra. Kandidaten met ruime ervaring in bouwkunde, vastgoed, civiele techniek, energietechniek en installatietechniek.

Dux Nova werkt voor verschillende opdrachtgevers in de keten: overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, beleggers, projectontwikkelaars, adviseurs, aannemers, toeleveranciers, energiebedrijven en private (equity) partijen. Wij werken functiebreed: techniek, algemeen management en staf zoals finance, inkoop, contract- en risicomanagement, marketing en sales.

Na een kennismaking starten wij met een grondige inventarisatie van de te vervullen positie. Wij analyseren een vacature, doorgronden de achterliggende vraag en zijn oprecht nieuwsgierig naar beweegredenen. Zo kunnen we uw organisatie werkelijk begrijpen en inzicht krijgen in de markt of omgeving waarin u werkt.

Zodra wij het zoekprofiel haarscherp is, maken wij een inschatting van de slagingskans en eventuele hindernissen. We maken een wervingsplan waarin te zien is wanneer welke acties worden uitgevoerd, maar ook wat van u als opdrachtgever wordt verwacht.

Out-of-Office met Dux Nova

Onze klanten geven ons terug dat we helder zijn in onze werkwijze en de duidelijke afspraken worden gewaardeerd. We schetsen vooraf wat onze inspanningen zullen zijn, binnen duidelijke financiële kaders. Afspraken blijven afspraken, gedurende het hele traject. Open communicatie en vakmanschap zorgen uiteindelijk voor de kandidaat die u voor ogen hebt.

Binnen ons team zijn Koen Vermulst, Jurgen Pauwels en Jolanda van Malsen geaccrediteerd om Reflact©-metingen uit te voeren, een innovatief psychometrisch instrument wat onderscheid maakt in onderbewuste en aangeleerde competenties. Wij meten individuen en teams, organisaties kunnen we met behulp van onze gelieerde partner myHBMcenter analyseren.

Werkwijze Dux Nova executive search

Download meer informatie over onze dienstverlening

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.