menu
NL EN

Reflact®-(team)meting

Om inzicht te krijgen in (gevraagde) competenties van een persoon of team maken wij gebruik van de Reflact®-metingen van myHBMcenter. Wij zijn als Dux Nova geaccrediteerd om zelf metingen uit te voeren en werken al jaren intensief samen met enkele gediplomeerde coaches.

Reflact© van is een slimme, unieke en innovatieve methode die een persoonlijke analyse maakt van waar natuurlijke talenten en competenties liggen. Dit instrument kijkt niet alleen naar het bewuste deel van jezelf, maar benadert ook het onbewuste deel. Hiermee krijg je een compleet beeld van mensen, wat wij vrij vertalen naar Human Being Management.

Met onze Reflact®-(team)meting krijgt u inzicht in het latente talent van uzelf, medewerkers of een compleet team. In nauwe samenwerking met onze businesspartners van myHBMcenter (die we facultatief vanuit verschillende specialismen aan laten sluiten) laten wij u zien wat energie kost, wat ontbreekt en waar u op moet investeren. Wij geven u inzicht in de potentie en laten zien waar de knelpunten zitten.

De Reflact®-(team)meting geeft:
• Inzicht in het ontwikkelpotentieel (onbenut talent)
• Overzicht van aanwezige talenten met uitsplitsing naar natuurlijke- en aangeleerde talenten
• Inzicht in de mogelijkheden om talenten bij elkaar te “lenen”
• Inzicht in de voorkeursstijlen die aanwezig zijn

Dit levert ook inzicht in valkuilen waardoor u de algehele samenwerking kunt verbeteren, vroegtijdig kunt bijsturen om doelstellingen te behalen en/of doelgericht kunt ontwikkelen op basis van het ontwikkelpotentieel van het team of individu. Daarnaast kunnen de risico’s worden verkleind door bewustwording en anders inzetten van talenten en kunnen hiermee zeer efficiënt en snel  projectteams worden samengesteld.