menu
NL EN

CORONA PROTOCOLLEN DUX NOVA

20 maart 2020

Op maandag 16 maart hebben we vanuit Dux Nova een aantal protocollen opgesteld (zowel intern als extern) om adequaat in te spelen op de genomen overheidsmaatregelen rondom het coronavirus. Aangezien de maatregelen nog minimaal twee weken van kracht blijven, leek het ons goed om een deel van deze protocollen te delen op onze website en op onze LinkedIn-bedrijfspagina.

Wij volgen alle richtlijnen vanuit het RIVM op wat onder andere betekent dat we de bezetting op kantoor minimaliseren (en dus vanuit thuis werken), afspraken die niet dringend zijn doorschuiven, geen events bezoeken. Afspraken met sollicitanten kunnen via telefoon of video en als er geen gezondheidsklachten zijn (hoesten, niesen, verhoging) vooralsnog ook nog op ons kantoor (per 23-3 nog verder aangescherpt). Wij zullen daar geen handen schudden en afstand bewaren, ook is er de mogelijkheid om voor en na het gesprek handen te wassen (wij doen dit uiteraard meermaals per dag).

Als een sollicitatiegesprek plaats vindt via telefoon of video dan vragen wij om een extra schriftelijke motivatie en twee referenties aan te leveren. Dit doen we om het kwaliteitsniveau naar onze opdrachtgevers te waarborgen. Vragen of tips? Bel of mail gerust, ook voor ons is dit een situatie die we nog niet eerder meegemaakt hebben.

We hebben alle begrip voor de keuzes die onze opdrachtgevers en kandidaten maken. Als Dux Nova zijnde proberen we positief te blijven en probleemoplossend te handelen.

Met warme groet,

Team Dux Nova