menu
NL EN

Debatsessie “Grip op Bouwprojecten”

05 oktober 2017

Risicomanagement is een hot item in de sector. We volgen de ontwikkelingen op dit gebied en daarom zijn we vanuit Dux Nova druk bezig met het uitnodigen van relaties voor een debatsessie “Grip op Bouwprojecten”.

Dinsdagmiddag 21 november ontvangen we bij Mazars in Breda vanaf 14.00 uur relaties op management of directieniveau die te maken hebben met risico’s (zowel financieel als juridisch) binnen bouwprojecten.

Bouwprojecten worden groter en complexer. Daarnaast stellen opdrachtgevers hoge eisen en bent u in de keten afhankelijk van diverse partijen. De faalkosten van projecten binnen de bouwsector zijn significant en daarnaast is het reputatierisico groot. Ook nemen de juridische risico’s toe. Het effectief managen van projecten is daarom van groot belang voor het succes van bouw-gerelateerde bedrijven.

Tijdens deze interactieve debatsessie gaan deelnemers met elkaar en verantwoordelijken voor internal audit (BAM, Arcadis) en veiligheid (VolkerInfra) in gesprek over ‘grip op bouwprojecten’. Wat zijn de belangrijkste risico’s binnen de sector en in het bijzonder rondom (bouw)projecten? En hoe hebben wij grip op deze risico’s? Mazars, Pellicaan advocaten en Dux Nova faciliteren deze interactieve bijeenkomst waarbij de volgende onderwerpen – vanuit risicomanagement optiek – aan bod komen: het aanbestedingsproces, projectmanagement, het werken met onderaannemers, ketenaansprakelijkheid, contractmanagement, veiligheid, kwaliteit, de rol van relevante wet- en regelgeving en gedrag en cultuur.