menu
NL EN

Doe mee en win !!!

14 april 2020

Deze uitdaging is bedoeld voor de kinderen (4 t/m 14) van onze connecties, gewoon iets leuks in deze gekke tijd, lees hieronder wat de bedoeling is.

Wij gaan als Dux Nova 3x een Ezyroller weg geven! We hebben drie leeftijdscategorieën (4 t/m 7, 8 t/m 11, 12 t/m 14) gemaakt, per categorie is er dus één prijs te winnen.

Maak een mooie tekening, knutselwerk, bewerkte foto, filmpje of verzin zelf iets unieks! Het enige wat er terug hoeft te komen in je creatie is de letter X die ook in ons logo te zien is.

Opsturen (Haagweg 241a, 4812 XD Breda) of insturen (info@duxnova.nl) kan tot en met 10 mei, in de week van 11 mei maken wij de winnaars bekend. Wij hopen veel originele inzendingen te ontvangen!

“Heb jij de X-factor? “

 

Wij worden als maatschappij de afgelopen weken behoorlijk op de proef gesteld, dat geldt voor ons als volwassenen maar ook zeker voor onze kinderen. Daarom leek het ons leuk om hen eens actief te betrekken, Dux Nova Aandacht om een glimlach te creëren, verveling tegen te gaan maar ook om eens te kijken hoe creatief en initiatiefrijk de kinderen van onze relaties zijn 😉