menu
NL EN

Dux Nova breidt verder uit

07 september 2020

Vanaf 7 september wordt ons team versterkt met een nieuwe collega. Via deze weg stelt zij zichzelf graag voor:

Ik ben Nicole Nuijten en kan met trots zeggen dat ik mijn loopbaan ga voortzetten bij Dux Nova te Breda. Een gerenommeerd bureau op het gebied van executive search in de sectoren bouw, infra en vastgoed.

Na het afronden van mijn opleiding Marketing Management ben ik in 2006 gestart in de arbeidsbemiddeling. Bij verschillende mooie partijen heb ik specialistische vakkennis opgedaan en ben ik binnen diverse sectoren actief geweest, waaronder bouw, infra, installatietechniek en volkshuisvesting.

Sinds 2 jaar ben ik samen met mijn man Sander woonachtig in Breda, de plaats waar ik 41 jaar geleden ook ben geboren. In mijn vrije tijd mag ik graag uit eten gaan met familie en vrienden, een theater bezoeken, reizen en golfen.

Binnen Dux Nova word ik verantwoordelijk voor woningcorporaties, zorg en scholen. Een werkveld waar Dux Nova afgelopen jaren al veel heeft bereikt, maar waar ambitie ligt om verder te groeien. Nieuwsgierig geworden naar wat Dux Nova voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via 06 -25 00 10 93 of nicole@duxnova.nl