menu
NL EN

Dux Nova wenst iedereen fijne feestdagen!

22 december 2016

Fijne feestdagen en een succesvol en gezond 2017!

Beste relatie,

het jaar 2016 is bijna voorbij en dus richten we onze pijlen weer ten volle op het nieuwe jaar. Juist in deze maanden kijken mensen en bedrijven vooruit om hun plannen te bepalen voor 2017. Maar in de snel draaiende wereld van nu is het ook belangrijk om even stil te staan en terug te kijken. Wat heb je dit jaar bereikt? Wat bezorgde je het meeste plezier of trots? Of wat ga je in 2017 misschien anders doen?

Plezierig kijken we terug op ons 5 jarig jubileum wat we in het voorjaar gevierd hebben met een verjaardagsdiner en de aanschaf van een klassieke sloep. Hiermee hebben we in de maanden daarna al met verschillende relaties een ronde gemaakt door de Bredase singels. Soms gewoon omdat het leuk was, maar vooral ook om het goeie gesprek te voeren (individuele coaching of teamontwikkeling door onze competentietool ACT). Wij vinden het erg inspirerend om op deze manier meer verdieping te vinden met de mensen om ons heen.

Trots zijn we op de mooie opdrachten en het vertrouwen van onze klanten. We merken dat we vaak unieke posities mogen vervullen waarvoor aandacht en toewijding gevraagd wordt. Met behulp van een gedegen wervingsplan en meestal intensieve samenwerking met onze klanten zijn we hierin gelukkig ook erg succesvol met een slagingsgraad van 93%!

Vernieuwing zoeken we richting 2017 door middel van de overstap naar een geavanceerder ICT-platform en werken we inmiddels achter de schermen hard aan een nieuwe website waarmee we ook de komende jaren het verschil willen blijven maken in arbeidsmarktcommunicatie en de vindbaarheid.

Wij staan in het nieuwe jaar weer met veel enthousiasme voor je klaar en willen onze klanten en relaties bedanken voor de fijne samenwerking en vertrouwen!
Fijne feestdagen en een succesvol en gezond 2017!

Warme groet,
Jurgen en Koen

Auteur: Jurgen en Koen
Bron: www.duxnova.nl