menu
NL EN

Een nieuwe collega!

08 mei 2017

Twee weken geleden is Sander Tazelaar gestart in de rol van Senior Adviseur. Sander zal zich primair gaan richten op posities binnen staf zoals: finance, inkoop, contract- en risicomanagement, marketing en sales, procesmanagement.

Sinds de oprichting van Dux Nova in 2011 bemiddelen we directie, management en senior specialisten in de wereld van bouw, vastgoed en infra. Hoewel wij sindsdien altijd functiebreed hebben gewerkt blijkt in de praktijk dat opdrachtgevers onze expertise vooral inzetten voor senior posities en general management binnen de technische lijn.

Twee weken geleden is Sander Tazelaar gestart in de rol van Senior Adviseur. Sander zal zich primair gaan richten op posities binnen staf zoals: finance, inkoop, contract- en risicomanagement, marketing en sales, procesmanagement. We willen hiermee een inpuls geven aan de functiebrede focus. Uiteraard is hij u graag van dienst met werving & selectieactiviteiten. Lees meer over Sander op onze website of neem contact op via sander@duxnova.nl of 06 – 81 21 61 82.