menu
NL EN

Gemotiveerd op gesprek!

18 maart 2021

Als zorgzame headhunter vindt Dux Nova het haar rol om jou als kandidaat gemotiveerd en goed beslagen het sollicitatiegesprek in te laten gaan.

Onze jarenlange ervaring in de gebouwde omgeving heeft ons geleerd dat solliciteren naar een executive rol (als senior specialist, manager of directeur) nét wat anders is dan anders. Er wordt gezocht naar jouw persoonlijke motivatie, jouw lange termijn commitment en jouw kerncompetenties. Kortom: de raakvlakken tussen jou en je potentiële werkgever. Hoe goed pas jij bij deze werkgever, maar ook, hoe goed past deze werkgever bij jou? Wat zijn jouw ambities en wat zoek jij precies in een rol? Veel van dat vooronderzoek doen we samen in het proces vóór het gesprek, maar jij gaat uiteraard zelf het verschil maken tijdens het gesprek met misschien wel je nieuwe werkgever.

Dux Nova neemt jou aan de hand van een motivatiekit middels 6 stappen mee door dit proces. Het doel is om je inhoudelijk voor te bereiden op het gesprek aan de hand van onderwerpen die wij vaak terugzien in de praktijk. De voorbereiding is bedoeld als extra richting en houvast. Eén van onze kernwaarden is plezier. Solliciteren is een serieuze zaak maar de manier waarop je jezelf voorbereidt mag op een ludieke manier. Een manier die je bijblijft en verder helpt. Veel succes en dus ook veel plezier!

Download hier het volledige document.