menu
NL EN

JOLANDA VAN MALSEN PARTNER BIJ DUX NOVA

13 april 2023

We zijn blij dat we kunnen delen dat vanaf 2023 Jolanda is toegetreden als partner bij Dux Nova. Een prettige en succesvolle periode van samenwerken sinds 2021 wordt op deze manier omgezet naar een wenselijke verbondenheid richting de toekomst!

Koen Vermulst en Jurgen Pauwels waren begin 2011 de grondleggers van Dux Nova en richten zich op executive search in bouw, vastgoed, infra. Met de participatie van Sander Tazelaar 2018 is de eerste stap gezet naar versteviging van de organisatie en met de recente toetreding van Jolanda wordt richting gegeven aan de verdere groei die geleidelijk wordt ingezet om kwaliteit te blijven waarborgen.

Jolanda van Malsen is 43 jaar en woont in Dorst. Binnen Dux Nova zijn haar primaire aandachtsgebieden woningcorporaties, zorg, onderwijs en gemeenten/overheid. Werkvelden waar al mooie dingen zijn bereikt maar waar nog veel kansen liggen. Door haar ruime ervaring met bemiddelingen in deze sectoren heeft Jolanda uitgebreide marktkennis en kan zij zich goed verplaatsen in de belevingswereld van opdrachtgevers en kandidaten.

“Omdat wij begrijpen wat er in de markt speelt, kunnen wij dagelijks kwaliteit leveren voor zowel onze klanten als kandidaten – en op die kwaliteit ben ik trots”

Met plezier bouwen wij verder. Gedreven om carrière- en organisatievraagstukken op te lossen voor zowel opdrachtgevers als kandidaten die actief zijn in het werkveld van de gebouwde omgeving.