menu
NL EN

Paul Bertens versterkt het team van Dux Nova

06 oktober 2022

Even introduceren

Hi, mijn naam is Paul Bertens en sinds september 2022 versterk ik het team bij Dux Nova. Na elkaar al enige tijd te kennen en samengewerkt te hebben, hebben we besloten om in een bredere zin samen te gaan werken. Ik richt me in mijn rol hoofdzakelijk op de kandidaatmarkt en zoek naar interessante kandidaten voor de vacatures die wij bemiddelen. Over de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het enerzijds vinden van de juiste kandidaten en anderzijds hen op een passende manier te prikkelen om een overstap te overwegen. De kans is dus aanwezig dat je mij vroeg of laat een keer in je mailbox ziet verschijnen!

Buiten mijn werk ben ik getrouwd met Elke en hebben we kort geleden onze zoon Beau mogen verwelkomen. Samen met onze hond Frits is ons gezin compleet en wonen we met plezier in Tilburg, dus nog een Bourgondische-Brabo om aan het Dux Nova team toe te voegen. Je kan me geregeld vinden in de omliggende bossen om er gezellig op uit te trekken met mijn gezin, maar ook bijvoorbeeld op de tennisbaan of in de boulderhal. Naast fysieke inspanning zoek ik ook graag de mentale ontspanning, en die vind ik in de hobby die ik nooit ontgroeid ben – ik ben nog altijd een groot fan van LEGO.

Waar ik met sport mijn competitieve aard goed kwijt kan, kan ik dat net zo goed in mijn werk – en dat maakt een goede connectie met het werken bij Dux Nova. Hier gaat iedereen voor het beste resultaat en stimuleren we elkaar om te blijven excelleren. Wat mij betreft een match made in heaven!