menu
NL EN

Together better than yesterday!

19 juli 2023

Zoals je misschien weet, steunen wij met Dux Nova een aantal maatschappelijke doelen in hun ambities. Zo zijn wij al enige tijd trotse partner van Team Para Atletiek (TP/A). Een ambitieuze club die wil groeien en haar impact wil vergroten. Ik durf te wedden dat hun mindset ook perfect zou matchen met andere organisaties die actief zijn binnen de gebouwde omgeving. Bij deze club wil jij ook horen!

Samen met jou worden we beter...! Steun Team Para Atletiek

Samen met jou worden we beter…! Steun Team Para Atletiek

Iets meer over TP/A
Team Para Atletiek is een groep die blijft groeien, letterlijk en figuurlijk. Om zo mensen met een handicap te inspireren, motiveren en activeren. Maar ook nieuwe perspectieven te bieden, en zo de maatschappij inclusiever te maken. Zij vinden het belangrijk dat mensen met een handicap midden in de maatschappij komen te staan, en de kansen kunnen pakken die ze verdienen. Van beginners tot wereldkampioenen: Team Para Atletiek strijdt voor iedereen. Een plek waar dromen en ambities een hoofdrol spelen. Het onmogelijke mogelijk maken. Een voorbeeld zijn voor anderen.

Try to be better than yesterday.

Samen met jou worden we beter
Om de maatschappelijke impact van Team Para Atletiek te laten groeien, is (meer) steun nodig. Er is een manifest, een roadmap 2022-2025 met concrete goals en benodigde middelen. De ambities liggen zowel op het maatschappelijke vlak om zoveel mogelijk mensen met een handicap te bereiken met trainingen en clinics. Via atletiek geven we hen het zelfvertrouwen dat ze verdienen en laten we hen ontdekken wat wél kan. Daarnaast zijn de topsporters van TP/A ook keihard aan het presteren! De atleten van TP/A hebben fantastische resultaten in Tokyo geboekt en ze werken keihard om in Parijs nog grotere hoogtes te bereiken, met het WK in 2023 en de Olympische Spelen in 2024.

Try to…
Zou je ons een plezier willen doen? En een keer willen luisteren naar het verhaal van TP/A en de mogelijkheden om ze te steunen? We regelen graag een afspraak tussen jou en Team Para Atletiek.

Word jij ook partner?!
Ga naar teamparaatletiek.nl/word-partner/ als je meer wil weten! Ook laten wij je met de video op de website graag zien hoe wij impact maken. Kunnen we ook op jouw steun rekenen?!
Bel of mail gerust met koen@duxnova.nl / 06 – 2509 1903 voor meer informatie!

Dux Nova is trotse partner van Team Para Atletiek