menu
NL EN

ACT-meting, krijgt een nieuwe naam én nieuwe uitstraling

01 mei 2024

Binnen Dux Nova maken we al sinds 2014 gebruik van de ACT-meting. De huidige Analytical Competence Tool krijgt een nieuwe naam én nieuwe uitstraling; vanaf 1 mei gaat ACT verder als Reflact©!

De keuze voor de naam Reflact© – Human Development Tool, is te herleiden naar de belangrijke waarden human development, (zelf)reflectie én actie ondernemen, met een knipoog naar de roots van ACT. De tool creëert inzicht in talenten en competenties die van nature bij mensen passen, zorgt ervoor dat ze weten waarom ze doen wat ze doen, en wat daar eventueel aan ten grondslag ligt.

Dat geeft ruimte om bewuste keuzes te maken voor dat wat van nature bij ze past. Ook op momenten dat er druk ontstaat. De Reflact©-meting van myHBMcenter is een slimme, unieke en innovatieve methode die een persoonlijke analyse maakt van waar natuurlijke talenten en competenties liggen. Daarmee ga je meer vanuit je kracht leven en werken. Reflact© kijkt naar elk aspect van wie je bent en wat je doet.

Binnen ons team zijn Koen Vermulst, Jurgen Pauwels en Jolanda van Malsen geaccrediteerd om Reflact©-metingen uit te voeren. De Reflact© creëert inzicht in talenten en competenties die van nature bij mensen passen, zorgt ervoor dat ze weten waarom ze doen wat ze doen, en wat daar eventueel aan ten grondslag ligt. Dat geeft ruimte om bewuste keuzes te maken voor dat wat van nature bij ze past. Ook op momenten dat er druk ontstaat.