menu
NL EN

Fijne feestdagen en een succesvol, gezond en duurzaam 2019!

20 december 2018

2018 was voor Dux Nova een prachtig jaar!

De economie draait volop waardoor er veel behoefte is aan goeie mensen. Met veel plezier hebben we gewerkt aan de zoekopdrachten die we kregen en genoten van de posities die we met succes hebben ingevuld. Tijdens de vele trajecten merken we echt dat ons specialisme en het netwerk, waaraan we de afgelopen jaren zorgvuldig hebben gebouwd, ons enorm helpt. In januari is Sander ingestapt als partner. Hij heeft met succes meer invulling gegeven aan zijn focusgebied ‘staffuncties en highpotentials’ omdat we blijven geloven dat de juiste samenstelling van techniek, algemeen management en staf tot een optimaal resultaat leidt.

Goede kandidaten worden steeds schaarser waardoor het ook voor ons steeds lastiger wordt om de juiste mensen aan tafel te krijgen. Het is fijn om te merken dat onze focus en werkwijze helpt om dit wel voor elkaar te krijgen en we zoveel vertrouwen van onze relaties krijgen om samen tot succes te komen. Om onze opdrachtgevers en kandidaten ook de komende jaren goed van dienst te blijven hebben we onszelf voor 2019 versterkt met:

…een nieuwe collega! Vanaf December 2018 gaat Cynthia Scholtz ons team versterken. In de rol van Adviseur executive search gaat zij met behulp van ons nieuwe systeem Carerix aan de slag met het meezoeken en vinden van goede kandidaten. Daarnaast zal ze een actieve rol vervullen bij het uitzetten en uitvoeren van ons marketing-communicatiebeleid.

…en nieuwe huisvesting! Per 1 januari 2019 verhuizen we met Dux Nova naar een nieuw kantoor. Een nieuwe plek binnen het bekende Inspirium-gebouw waar we al jaren gehuisvest zijn. Deze nieuwe plek geeft ons de ruimte om door te kunnen groeien en de volgende stap te kunnen zetten, maar tegelijkertijd dus ook gebruik kunnen blijven maken van alle fijne faciliteiten van het gebouw.

We zijn blij dat we deze groei kunnen maken en bedanken onze relaties voor het gestelde vertrouwen in Dux Nova.

Alvast fijne feestdagen en een succesvol, gezond en duurzaam 2019!

Met feestelijke groet,
Koen, Jurgen, Sander en Cynthia