menu
NL EN

Sander Tazelaar partner bij Dux Nova

29 januari 2018

Op maandag 29 januari 2018 is Sander Tazelaar toegetreden als partner bij Dux Nova. Een prettige en succesvolle periode van samenwerken in 2017 werd op deze manier omgezet naar een wenselijke verbondenheid richting de toekomst!

Koen Vermulst en Jurgen Pauwels waren begin 2011 de grondleggers van Dux Nova en richten zich op executive search in bouw, vastgoed, infra. Met de participatie van Sander is de eerste stap gezet naar verdere groei die geleidelijk wordt ingezet om kwaliteit te blijven waarborgen.

Sander Tazelaar is 34 jaar en woont in Breda. Zijn aandachtsgebied binnen Dux Nova ligt primair bij senior posities binnen staf zoals finance, inkoop, contract- en risicomanagement, marketing en sales, procesmanagement. Daarnaast richt hij zich nadrukkelijk op “zijn generatie”, hoogopgeleide kandidaten van rond de 30 met management potentieel.

Naast de participatie van Sander komt er door een andere aandelentransactie ook een eind aan de participatie van Mark Hassink, oud werkgever van Jurgen en Koen in de tijd van Trivoor bouw en infra / VONK vindt!  Via deze weg danken wij Mark voor de samenwerking van de afgelopen 20 jaar en het Vrijborg-gevoel wat wij hebben mogen meemaken.

Met plezier bouwen wij verder. Gedreven om carrière- en organisatievraagstukken op te lossen voor zowel opdrachtgevers als kandidaten die actief zijn in het werkveld van de gebouwde omgeving.