menu
NL EN

PAUL BERTENS PARTNER BIJ DUX NOVA

18 maart 2024

We zijn blij dat we kunnen delen dat vanaf 2024 Paul is toegetreden als partner bij Dux Nova. Een prettige en succesvolle periode van samenwerken sinds 2022 wordt op deze manier omgezet naar een wenselijke verbondenheid richting de toekomst!

Koen Vermulst en Jurgen Pauwels waren begin 2011 de grondleggers van Dux Nova en richten zich op executive search in bouw, vastgoed, infra. Met de participatie van Sander Tazelaar 2018 is de eerste stap gezet naar versteviging van de organisatie. Jolanda van Malsen is sinds vorig jaar partner en met de recente toetreding van Paul wordt richting gegeven aan de verdere groei die geleidelijk wordt ingezet om kwaliteit te blijven waarborgen.

Paul is sinds 2016 actief in het recruitmentvak en hij heeft zich hoofdzakelijk gericht op het proactief benaderen en bemiddelen van kandidaten in schaarse posities. Vanuit zijn opleidingsachtergrond tezamen met een stukje NLP weet hij kandidaten op de juiste manier te prikkelen om een nieuwe stap in hun carrière te overwegen.

Bij Dux Nova richt hij zich op het verder professionaliseren van de recruitmentprocessen en het proactief werven van kandidaten voor onze opdrachtgevers.

Paul: “De kennis en kunde binnen het team, tezamen met de laagdrempeligheid en humor in de samenwerking zorgen ervoor dat ik me vanaf moment 1 op mijn plek voel. Ik ben er zeker van dat we als team mooie resultaten neer zullen zetten!”